Secutec - IT Security Specialiststandnummer: 03.B060

SecutecSecutec is gespecialiseerd in IT Security en daarbij één van de grootste verdelers van McAfee. Haar gecertificeerde technisch team staat dagelijks garant voor de meest accurate en hoogstaande support en consultancies. Het uitgebreide gamma aan IT beveiligingsproducten wordt door Secutec aangevuld met hoogwaardige ondersteunende diensten. Zo staat niet enkel het A-merk van onze vendoren centraal, maar zorgt Secutec voor de optimale implementatie, training en support ervan. Door het portfolio te beperken tot enkel producten van deze vendoren kan Secutec een extra toegevoegde waarde bieden en de hoogstaande support blijven verlenen die de enterprise-markt vereist.

Anderzijds biedt Secutec de mogelijkheid het volledige management van de door de klant aangekochte producten op zich te nemen. Deze additionele dienst leidt voor de klant tot meer ademruimte waar nodig. Aanvullend organiseert Secutec reeds meer dan 7 jaar trainingen rond McAfee ePolicy Orchestrator en Endpoint Protection. Deze vinden periodiek plaats en worden door de deelnemers gequoteerd met een gemiddelde score van 9/10. Dankzij haar nieuwe diensten, wist Secutec de laatste jaren haar klantenportefeuille uit te breiden met namen zoals :  Panasonic Energy Europe en Etex Group. Ook Umicore, Bank Van Breda, FOD Justitie, Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid en vele anderen optimaliseerden hun netwerk security omgeving verder in samenwerking met Secutec. Zo versterkte zij haar positie als één van de topspelers in het huidige internationale IT Security landschap. Op die manier blijft zij de lat steeds hoger leggen om haar klanten van de gespecialiseerde ondersteuning te voorzien die ze kennen, verwachten, waarderen en verdienen.

Naast McAfee, werkt Secutec ook nauw samen met CyberArk, Netwrix, Barracuda, Kaspersky, Proofpoint en Fortinet. In samenwerking met onze partners, probeert Secutec al onze sterktes en specialisaties te bundelen om zo efficiënt mogelijk aan al uw security behoeften te voldoen.

Seminars

Geert Baudewijns

Advanced Endpoint Security integrated with McAfee, Kaspersky and CyberArk in your network

22-03-2017 | 14:15 - 14:45 uur
More information available soon
Geert Baudewijns

Advanced Endpoint Security integrated with McAfee, Kaspersky and CyberArk in your network

23-03-2017 | 14:15 - 14:45 uur
More information available soon
Documenten (13)

MyExpo

Login voor uw persoonlijke MyExpo omgeving

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Contact

Adres: Boomsesteenweg 41 11
2630  Aartselaar
Land: België
Telefoon: +32 3 8778292
E-mailadres: info@secutec.be
Website: http://www.secutec.be
standnummer: 03.B060

Links