Vooruitblik op dé Belgische professionele ICT-vakbeurzen

02 februari 2017

Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event

De vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event Belgium vinden gelijktijdig plaats. Op 22 en 23 maart 2017 kan men in Paleis 3 van de Heizel terecht bij meer dan honderd leveranciers die hun nieuwste technieken, producten en diensten voorstellen. Via seminaries, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Deze editie is het overkoepelende thema Data Centric World.

Net als andere jaren wordt ook nu weer een boeiend en leerrijk seminarieprogramma aangeboden. Zo’n 30 sprekers belichten elk diverse thema’s vanuit hun eigen invalshoek en bieden zo oplossingen voor vraagstukken rondom de meest actuele thema’s in de IT-branche.

Keynotes

Hierbij alvast een blik op enkele indrukwekkende keynotes:
• Vanaf 2018 legt Europa strengere regels op in het kader van de databescherming. De zgn. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) verplicht organisaties en bedrijven zich aan te passen aan deze nieuwe bindende regelgeving. De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Cliff Beeckman en Caroline De Geest) licht de voornaamste regels toe en verduidelijkt wat precies wordt verwacht van de functionaris voor gegevensbescherming. De bezoeker ontvangt een 13-stappenplan waarmee men meteen aan de slag kan.
• Benieuwd hoe met privacy en security wordt omgegaan in Antwerpen, de eerste Smart City van België? Gert De Tant, ontwerper van de architectuur voor het IoT platform staat u graag te woord!
• Om een duidelijker beeld te krijgen van de huidige situatie op vlak van IT-veiligheid werd voor het vierde jaar op rij de Information Security Breaches survey uitgevoerd. Dit zowel bij Belgische KMO’s als grote ondernemingen. De resultaten worden voorgesteld door Marc Sel (PwC) en werpen enig licht op de meest voorkomende cyberbedreigingen en welke acties bedrijven kunnen nemen om deze te vermijden.
• Wil men cybercriminelen overigens een stapje voor zijn, dan kan het helpen om te leren denken als een hacker. Om die reden organiseert Infosecurity.be samen met Deloitte opnieuw de succesvolle ‘Hacking Challenge’ tijdens de beurs.
• Naast andere Infosecurity gerelateerde topics – Hacking, Google security, Cybersecurity,…-  staan er ook topics zoals Blockchain (Eric Cattoir en Sander Demeester), Cloud trends (Peter Witsemburg) en Data Management (Mario Werner) op het programma.

Alle sessies zijn terug te vinden in het online seminarieprogramma via www.infosecurity.be, www.storage-expo.be en www.thetoolingevent.be.

Praktische informatie:

De bezoekersregistratie is geopend!
Infosecurity.be, Storage Expo BE en The Tooling Event BE
Brussels Expo, paleis 3
Woensdag 22 maart 2017: 09u30 – 17u00
Donderdag 23 maart 2017: 09u30 – 17u00
Voor een volledige exposantenlijst, surf naar www.infosecurity.be, www.storage-expo.be en www.thetoolingevent.be en klik op “Exposanten”. 

MyExpo

Login voor uw persoonlijke MyExpo omgeving

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Infosecurity wordt mede mogelijk gemaakt door:        

Computable.be