VIP-PROGRAMMA
Gratis parkeren, lunchen in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de netwerkborrel en “reserved-seating” in de theaters. Deze ingrediënten vormen de perfecte combinatie voor iedere IT-professional die zijn bezoek aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo tot een waardevolle dag wil maken. U als exposant kunt dit mogelijk maken! Bezoekers waarderen uw VIP-uitnodiging waardoor meedoen aan het VIP-programma zal leiden tot een beter resultaat van uw beursdeelname

WAT IS HET VIP PROGRAMMA?

Bij het werven van de juiste bezoekers is de rol van exposanten essentieel. Uit onderzoek blijkt dat de meeste bezoekers het waarderen als ze door een exposant worden uitgenodigd om naar de beurs te komen. Nodig daarom uw beste klanten en prospects uit met uw persoonlijke registratielink. Schrijven relaties zich voor 24 augustus 2020 in via de persoonlijke registratielink? Dan kunnen zij in aanmerking komen voor VIP-toegang tot de beurs. Het VIP-programma is onderdeel van de deelname en dus geheel kosteloos.

WIE KOMEN ER IN AANMERKING VOOR HET VIP-PROGRAMMA?

WEL:

• Bezoekers met IT-functieomschrijving
• Betrokken bij beslissingen voor IT-investeringen
• Werkzaam bij Eindgebruikers, Buyers werkzaam in sectoren als Overheid, Zorg, Finance en Onderwijs

NIET:

• Bezoekers zonder IT-functieomschrijvingen als Sales, Marketing, Commercieel Directeur en Consultant
• Niet betrokken bij beslissingen voor IT-investeringen
• Werkzaam bij IT-Resellers, IT-Distributeurs of IT-Leveranciers


WAT ONTVANGT EEN VIP?

check-icon-01.png  Een persoonlijke uitnodiging uit uw naam
check-icon-01.png  Een speciale VIP-badge
check-icon-01.png  Een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein
check-icon-01.png  Toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs incl. drankjes en een gratis lunch
check-icon-01.png  De beste plaatsen voor de seminars: Tot 10 minuten voor aanvang worden de eerste rijen in de seminarzalen gereserveerd voor VIPs.
check-icon-01.png  Toegang tot de netwerkborrel (woensdag 9 september 2020)

DOE MEE IN 3 SIMPELE STAPPEN

check-icon-01.png

Nodig uw relaties uit


Nodig vanaf 29 juni 2020 al uw relaties uit met uw persoonlijke registratielink. Deze link is te vinden in het Serviceportaal. Schrijven uw relaties zich voor 24 augustus 2020 in via uw persoonlijke registratielink? Dan kunnen zij in aanmerking komen voor een VIP-toegang tot de beurs. Let op: Na 24 augustus kunnen uw relaties zich nog steeds inschrijven, maar komen zij niet meer in aanmerking voor een VIP-toegang.
check-icon-01.png

Wij maken een selectie op basis van wie in aanmerking komt


Iedere bezoeker die zich heeft geregistreerd voor 24 augustus met de persoonlijke registratielink nemen we op in de selectieprocedure. Op basis van bovenstaande criteria selecteren we de VIPs. U ontvangt een complete lijst van uw VIPs van ons op 26 augustus 2020. U heeft dan tot 28 augustus 2020 voor 17:00 uur de tijd om deze selectie te controleren en te bevestigen.
stap-01.png

Wij versturen de VIP-uitnodigingen


Tussen 31 augustus en 4 september 2020 ontvangen de VIPs een speciale VIP-uitnodiging uit uw naam. Op de dag van de beurs ontvangen de VIPs een VIP-badge bij de reguliere printbalies bij de entrees en kunt u inzien welke VIPs de beurs hebben bezocht.
Heeft u vragen over het VIP-programma? Neem contact met ons op via myexpo@jaarbeurs.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners