Online event

Wat kun je verwachten?

Corona, één jaar later… Hoe zijn bedrijven omgegaan met deze onverwachte en alles veranderende crisis? Welke transformaties werden doorgevoerd, wat kunnen we leren van de succesverhalen en waar liggen de uitdagingen? Tijdens het online event Infosecurity.be, Data & Cloud Expo krijg je antwoord op deze vragen en duiken we de diepte in. Het online event biedt een sterk inhoudelijk programma, voorzien van live én pre-recorded sessies, waarbij de focus ligt op de laatste innovaties en ontwikkelingen binnen de IT-branche met als hoofdthema; Resilience: A rocking or­ga­ni­sa­ti­on in changing times.

Onder dit centrale thema categoriseren we de sessies binnen de volgende subthema’s; Cloud & Infrastructuur, Security & Privacy, Data & AI en Digitale transformatie & Innovatie.

Daarnaast brengen wij je in contact met de voor jouw relevante exposanten door middel van een uniek matchmaking systeem. Dit doen we door middel van ons online platform.

Bezoeken via online platform

Je kunt Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 online bezoeken via ons nieuwe, online platform. Om deel te nemen aan het event, meld je jezelf na het registreren voor dit platform aan.

Zo werkt het:
 1. Registreer en log in voor Infosecurity.be, Data & Cloud Expo online
  Na je registratie ontvang je, zodra het online platform beschikbaar is, een e-mail met daarin een link om in te loggen op het online platform.
 2. Het matchmaking systeem zoekt automatisch naar geschikte connecties
  Binnen het platform ontvang je persoonlijke aanbevelingen voor connecties passend bij jouw profiel. Daarbij kun je op basis van jouw voorkeuren alvast op zoek naar relevante sessies.
 3. Je stelt zelf jouw persoonlijke programma samen
  Uit de aanbevelingen die wij je doen, kun je zelf jouw programma samenstellen. Ook kun je via het online platform alvast contact opnemen met exposanten en afspraken inplannen voor tijdens het event.
 4. Klaar! Je bent optimaal voorbereid
  Je bent helemaal voorbereid op jouw online bezoek aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo op 31 maart en 1 april.

Niet alleen je kennis, maar ook je netwerk krijgt weer een boost door een bezoek aan het online event. Een win-win situatie dus!

Bekijk het programma

Thema: Resilience

“A rocking organization in changing times”

Organisaties worden, onder druk van de huidige situatie, gedwongen om effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Het gevaar van té snel reageren op nieuwe ontwikkelingen ligt op de loer. Daarbij maken deze razendsnelle ontwikkelingen het ook mogelijk dat organisaties binnen de kortste keren een digitale transformatie doorstaan.