Praktische informatie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het online event Infosecurity.be, Data & Cloud Expo? Bekijk onze veelgestelde vragen hiernaast. Mogelijk kunnen we jouw vraag zo snel beantwoorden.

Als je vraag niet beantwoord is, kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Voor de volgende editie van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo in 2022 zoeken we naar een passende, hybride vorm, waarbij we de succesformule van het matchen via het online platform willen behouden.

Gezien de situatie rondom het coronavirus en de richtlijnen die de overheid had afgekondigd, was het erg onzeker of het eind maart 2021 mogelijk was om een groot evenement als Infosecurity.be, Data & Cloud Expo te organiseren.

Wij hebben daarom als organisator van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, in goed overleg met alle belanghebbenden en deelnemers, besloten het event online te organiseren, zodat we alsnog met elkaar kunnen netwerken en kennis konden delen in maart 2021.

We kijken met enthousiasme terug op de eventdagen en richten ons nu weer op een volgende editie in 2022, waarbij we zoeken naar een passende, hybride vorm en de succesformule van het matchen via het online platform willen behouden.

Het thema van 2021 was “Resilience: A rocking or­ga­ni­sa­ti­on in changing times”.

Organisaties worden, onder druk van de coronacrisis, gedwongen om effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Het gevaar van té snel reageren op nieuwe ontwikkelingen ligt op de loer. Daarbij maken de razendsnelle ontwikkelingen het ook mogelijk dat organisaties binnen de kortste keren een digitale transformatie doorstaan.