Praktische informatie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het online event Infosecurity.be, Data & Cloud Expo? Bekijk onze veelgestelde vragen hiernaast. Mogelijk kunnen we jouw vraag zo snel beantwoorden.

Als je vraag niet beantwoord is, kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus en de richtlijnen die de overheid heeft afgekondigd, is het erg onzeker of wij eind maart 2021 voldoende mogelijkheden hebben om een groot evenement als Infosecurity.be, Data & Cloud Expo te organiseren.

Wij hebben daarom als organisator van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, in goed overleg met alle belanghebbenden en deelnemers, besloten het event online te organiseren, zodat we alsnog met elkaar kunnen netwerken en kennis kunnen delen in 2021.

We kijken met enthousiasme terug op de eventdagen en richten ons nu weer op een volgende editie in 2022, waarbij we zoeken naar een passende, hybride vorm en de succesformule van het matchen via het online platform willen behouden.

Het thema van 2021 is “Resilience: A rocking or­ga­ni­sa­ti­on in changing times”.

Organisaties worden, onder druk van de huidige situatie, gedwongen om effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Het gevaar van té snel reageren op nieuwe ontwikkelingen ligt op de loer. Daarbij maken deze razendsnelle ontwikkelingen het ook mogelijk dat organisaties binnen de kortste keren een digitale transformatie doorstaan.

Ja, dat is gratis. Je dient je alleen te registreren voorafgaand aan jouw bezoek aan het online platform.

Wil je je registreren? Klik dan op de ‘Registreer je gratis’ button in het menu.

Ten eerste, bedankt voor je registratie voor vorig jaar! Helaas mogen we volgens de privacy wetgeving je registratie niet bewaren en dien je je opnieuw te registreren voor deze editie.

Je kunt je registreren via de ‘Registreer je gratis’ button in het menu, waarna je via het online platform de sessies van het online event kunt terugkijken en alsnog connecties kunt maken met vakgenoten, exposanten en sprekers die aanwezig waren.