Praktische informatie

Data en tijden

Woensdag 31 maart
9.00 - 17.00 uur
Donderdag 1 april
9.00 - 17.00 uur

Registreren

We zien je graag online bij Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021! Registreer je nu gratis, bekijk alvast vooraf het programma en maak online kennis met de exposanten.

Registreer nu

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het online event Infosecurity.be, Data & Cloud Expo? Bekijk onze veelgestelde vragen hiernaast. Mogelijk kunnen we jouw vraag zo snel beantwoorden.

Als je vraag niet beantwoord is, kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus en de richtlijnen die de overheid heeft afgekondigd, is het erg onzeker of wij eind maart 2021 voldoende mogelijkheden hebben om een groot evenement als Infosecurity.be, Data & Cloud Expo te organiseren.

Wij hebben daarom als organisator van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, in goed overleg met alle belanghebbenden en deelnemers, besloten het event online te organiseren, zodat we alsnog met elkaar kunnen netwerken en kennis kunnen delen in 2021.

Achter de schermen werken wij hard aan de volgende editie van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo. Uiteraard willen we hier weer een groot succes van maken.

Het thema van dit jaar is “Resilience: A rocking or­ga­ni­sa­ti­on in changing times”.

Organisaties worden, onder druk van de huidige situatie, gedwongen om effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Het gevaar van té snel reageren op nieuwe ontwikkelingen ligt op de loer. Daarbij maken deze razendsnelle ontwikkelingen het ook mogelijk dat organisaties binnen de kortste keren een digitale transformatie doorstaan.

Ga naar de pagina ‘Online event’ voor meer informatie over het thema en de bijbehorende subthema’s.

Om het online event te bezoeken, registreer je je via deze website. Na je registratie ontvang je, zodra het online platform beschikbaar is, van ons een e-mail met een link om in te loggen op het online platform. Hier vindt het event plaats.

Op dit platform kun je voorafgaand aan het event connecties maken met exposanten, alvast afspraken maken voor tijdens het event én relevante sessies toevoegen aan jouw persoonlijke programma. Zo ben je dus optimaal voorbereid voor het event.

Tijdens de eventdagen, op 31 maart en 1 april 2021, kun je diverse livestreams of pre-recorded sessies volgen. Je kunt via een ‘Q&A chat’ vragen stellen aan de sprekers, er zijn ronde tafelsessies én je kunt online in contact komen met exposanten.

Op de pagina ‘Online event’ staat stapsgewijs hoe het online event werkt.

Ja, het online event is gratis. Je dient je alleen te registreren voorafgaand aan jouw online bezoek.

Wil je je registreren? Klik dan op de ‘Registreer je gratis’ button in het menu.

Na je registratie ontvang je, zodra het online platform beschikbaar is, van ons een e-mail met een link om in te loggen op het online platform. Hier vindt het online event plaats.

Kun je de link niet meer vinden? Zodra het online platform beschikbaar is, wordt de link hier getoond.

Op dit platform kun je voorafgaand aan het event connecties maken met exposanten, alvast afspraken maken voor tijdens het event én relevante sessies toevoegen aan jouw persoonlijke programma. Zo ben je dus optimaal voorbereid voor het event.

Ten eerste, bedankt voor je registratie voor vorig jaar! Helaas mogen we volgens de privacy wetgeving je registratie niet bewaren en dien je je opnieuw te registreren voor deze editie.

Bezoekers die zich hebben geregistreerd voor de editie van 2020 worden wel als eerste uitgenodigd voor deze online editie. Heb je hiervoor nog geen e-mail van ons ontvangen? Controleer je spamlijst. Mogelijk is de e-mail daar terecht gekomen.

Mocht je onverhoopt geen e-mail hebben ontvangen; registreer je via de ‘Registreer je gratis’ button in het menu.

Je kunt gemakkelijk jouw persoonlijke programma samenstellen via het online platform. Als je bent ingelogd, kun je de sessies bekijken en via de functie ‘Toevoegen aan mijn agenda’ kun je de sessies aan jouw programma toevoegen.

Bekijk alle sessies in het sessie-overzicht op het platform. Alle sessies die je toevoegt aan jouw persoonlijke programma, kun je ook terugvinden onder de functie ‘Mijn agenda’.