Artikel 20 mei 2021

Conxion levert SentinelOne aan Vlaamse kmo

It-dienstverlener Conxion uit Deerlijk gaat de security-oplossingen van SentinelOne in Vlaanderen aanbieden. Het maakt deze enterprise-oplossing toegankelijk voor de kmo. De partijen zijn daarvoor een partnerschap aangegaan.

Conxion wil zich profileren als it-partner voor kmo’s en middelgrote bedrijven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Het verbreedt zijn aanbod via het strategische partnership met SentinelOne. Dat Amerikaanse bedrijf levert endpoint-protectie en antivirussoftware. Het bedient internationale klanten zoals Aston Martin en O’Neill, en de Vlaamse winkelketen Torfs.

De oplossing van SentinelOne is volgens Conxion de perfecte aanvulling op hun gelaagde security-aanpak. ‘Meer en meer klanten sluiten een cybersecurityverzekering af. Die verzekering vereist enkele specifieke maatregelen die SentinelOne aanbiedt’, vertelt Conxion-ceo Chris Debyser. ‘Met deze toevoeging aan ons portfolio krijgen ook kleinere bedrijven aan een aantrekkelijk prijspunt toegang tot een enterprise-product, wat wil zeggen dat het tot nu eigenlijk buiten bereik lag voor de doorsnee-kmo.’

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant