Artikel 10 februari 2021

Deze tien startups strijden nog om Computable Award

Wie is de beste als Belgische tech-startup van het jaar? Dat wil Computable uitzoeken via een award voor Tech Startup of the Year. Vandaag stelt Computable de tien finalisten voor.

Computable verkiest dit jaar voor de vierde keer de Tech Startup of the Year. De competitie startte met een aanmeldingsmodule, waar startups voorgedragen konden worden. De jury heeft zich gebogen en een oordeel geveld.

Op basis van de jury-beoordelingen is een top tien van startups geselecteerd. Het gaat om Bizzcontrol, Cybernetic Walrus, Inmanta, LynxCare, myNEO, Paperbox, Phished, RoboRana, Teaching Each Other en Wave-a-cab. Deze finalisten strijden tijdens digitale pitch battles om de prijs.

De jury, bestaande uit Frederik Tibau (expert digitale innovatie bij Agoria), Kris Poté (vicepresident bij Capgemini) en Peter Witsenburg (eigenaar van de Cloudmakelaar), beoordelen de startups en hun pitches.

Tijdens de digitale editie van Infosecurity.be en Data & Cloud Expo, die dit jaar op 31 maart en 1 april, plaatsvinden, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant