Artikel 16 december 2021

IT Person of the Year: stem en bepaal de short list

Wie volgt er Bart Preneel op?

Computable.be kiest ook deze keer zijn ‘IT Person of the Year’, naar aanleiding van de Cybersec Europe vakbeurs op 16 en 17 maart. Deze verkiezing gebeurt in meerdere etappes. Vandaag stellen wij de long list van 74 kandidaten voor, waar u op kan stemmen om de short list te bepalen. Faites vos jeux!

Vorig jaar won Bart Preneel, het jaar ervoor Inti De Ceukelaire en daarvoor Jonas Dhaenens en Danielle Jacobs. En ook dit jaar kiezen we opnieuw. Computable.be neemt met de ‘IT Person of the Year’ een voorbeeld aan het bekende tijdschrift Time, maar dan specifiek voor zakelijke technologie en in Belgische context. Of zoals een populaire krant het onlangs omschreef: ‘IT Person of the Year’ is voor de Belgische it wat De Gouden Schoen is in het professionele voetbal.

Na de eerste stemming stellen wij de shortlist samen en mede via een tweede stemronde bepalen we de uiteindelijke winnaar. Die krijgt de award uitgereikt op donderdag 17 maart 2022 op de vakbeurs Cybersec Europe, voorheen Infosecurity en Data & Cloud Expo.

De winnaar wordt gekozen door de redactie van Computable.be. Bedrijfsprestaties, managementstijl, recente activiteiten, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop zijn hierbij belangrijke parameters, maar ook wordt de tweede stemronde in dit proces als publieksadvies in het oordeel meegenomen.

Het doorgeven van de favorieten kan tot en met donderdag 13 januari 2022 via deze stemmodule. Aansluitend kan er ook nog gestemd worden op de definitief genomineerden.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant