Artikel 7 oktober 2021

Orange Cyberdefense betrekt nieuw kantoor in Antwerpen

Orange Cyberdefense Belgium verhuist zijn Antwerpse kantoor naar een gloednieuwe site in Wijnegem. Het gebouw is als ontmoetingsplaats aangepast aan alle vereisten van het nieuwe werken. Paradepaardje is het Cyber Experience Center, een verdieping waar klanten op een innovatieve manier aan live-cases deelnemen.

De verhuis naar Wijnegem is voor Orange Cyberdefense Belgium een nieuwe start na de pandemie. Het bedrijf koos bewust niet voor een locatie in het centrum van Antwerpen of langs de Ring. Het kantoor bevindt zich in het midden van een nieuwe creatieve hotspot, meer bepaald op de Kanaalsite waar architect en kunsthandelaar Axel Vervoordt een galerij opende en verscheidene appartementen heeft gebouwd. Onlangs kwam het gerucht naar buiten dat ook rapper Kanye West er een stulpje zou hebben gekocht.

Uiteraard is het gebouw uitgerust met nieuwe technologie die medewerkers toelaat om op afstand te vergaderen. Orange Cyberdefense zet volledig in op een hybride werkstrategie voor zijn personeel. ‘Na corona is snel duidelijk geworden dat fulltime op kantoor werken niet meer nodig is. Daarom zullen medewerkers mogen kiezen tussen werken van thuis, in het kantoor in Wijnegem of in een van de andere kantoren. Overal hebben we maatregelen getroffen om het hybride werken te ondersteunen, maar natuurlijk was het een voordeel dat we in Wijnegem vanaf nul konden beginnen’, zegt Kim Craenhals, hr-hoofd.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant