Artikel 23 februari 2021

Signicat focust op Benelux met nieuwe directeur

Thijs Vink moet Noorse ict-dienstverlener in onze regio laten groeien

Identiteitsspecialist Signicat benoemt Thijs Vink tot algemeen directeur voor de Benelux en Duitsland. Vanuit die rol moet hij het van oorsprong Noorse bedrijf in deze regio’s laten groeien. Hij krijgt de taak het productportfolio te verbeteren, de klantrelaties uit te breiden en nieuwe markten te betreden.

Signicat is in 2007 opgericht in Noorwegen. Het bedrijf levert een platform voor digitale identiteitsdiensten. Zo maakt het bijvoorbeeld mogelijk om in te loggen met met DigiD, eHerkenning, iDIN. De onderneming bedient klanten zoals Rabobank, Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) en gemeente Wassenaar. De organisatie is in handen van Nordic Capital, een Noorse investeerder met meerdere techbedrijven in zijn portfolio, waaronder Siteimprove. 

Signicat heeft Europese groeiambities. De leverancier was al actief in de Benelux en nam vorig jaar de Rotterdamse specialist in identity & access management (iam) Connectis over. Hiermee is een bredere basis voor deze regio gerealiseerd. Het Rotterdamse kantoor beschikt nu over zo’n 55 medewerkers en het Duitse kantoor heeft ongeveer zes man in dienst.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant