Cloud Computing

Werken in de cloud is mogelijk voor iedereen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn daarbij belangrijke kenmerken. Gelukkig bestaan er cloudservices in alle soorten en maten. Maar of u nu kiest voor honderd procent cloud of niet, er komt veel kijken bij de overgang naar en de inzet van cloudoplossingen. Wanneer kiest u voor een private, public of hybrid cloud? Wat zet u in de cloud en wat niet? Wat is de rol van hostingpartijen en ISP’s? Hoe zet u cloud computing in? En hoe gaat u om met lokale wetgeving?

Op deze pagina komt u meer te weten over de Cloud via whitepapers, maar ook welke sprekers een sessie geven over cloudapplicaties, -security en andere toepassingen.

Registreer voor gratis toegang
GRATIS TOEGANG TOT INFOSECURITY.BE, DATA & CLOUD EXPO 2019
Wilt u snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en cloudservices? Save the date en kom op 20 & 21 maart 2019 naar Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2019 in Brussels Expo. Met één bezoek up-to-date van alle ontwikkelingen in het ICT-landschap!
Computable Café
Panel Discussion: How to survive in times of cloud computing?
Technologie is gemakkelijk. We zien een probleem, we ontwerpen een oplossing, we kiezen een aantal technologieën en leren hoe we ze kunnen gebruiken. AWS en Azure vertegenwoordigen een groot aantal nieuwe technologieën die worden omarmd, begrepen en toegevoegd aan onze toolkit voor probleemoplossing, en we weten hoe we dat moeten doen. Maar een aanzienlijk deel van de cloud-adoptie leeft in de duistere wereld van institutionele betrokkenheid, organisatiecultuur en individuele menselijke aard. Hoe navigeer je door die wateren? Hoe start je een initiatief voor cloud-adoptie en houdt u het in stand? Computable cafe presenteert een speciale sessie met experts die hun ervaringen, inzichten en aanbevolen benaderingen delen bij het aanpakken van deze praktische vragen.
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners