Cloud Computing

Cloud Computing

Werken in de cloud is mogelijk voor iedereen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn daarbij belangrijke kenmerken. Gelukkig bestaan er cloudservices in alle soorten en maten. Maar of u nu kiest voor honderd procent cloud of niet, er komt veel kijken bij de overgang naar en de inzet van cloudoplossingen. Wanneer kiest u voor een private, public of hybrid cloud? Wat zet u in de cloud en wat niet? Wat is de rol van hostingpartijen en ISP’s? Hoe zet u cloud computing in? En hoe gaat u om met lokale wetgeving?

Op deze pagina komt u meer te weten over de Cloud via whitepapers, maar ook welke sprekers een sessie geven over cloudapplicaties, -security en andere toepassingen.

Nieuws

GRATIS TOEGANG TOT INFOSECURITY.BE, DATA & CLOUD EXPO 2020

GRATIS TOEGANG TOT INFOSECURITY.BE, DATA & CLOUD EXPO 2020

Wilt u snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en cloudservices? Save the date en kom op 18 & 19 maart 2020 naar Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020 in Brussels Expo. Met één bezoek up-to-date van alle ontwikkelingen in het ICT-landschap!

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners