Data & Cloud Expo
Jaarbeurs introduceert Data & Cloud Expo
Digitale transformatie is volgens Google Trends het meeste gebruikte ‘tech buzzword’ van 2016. Dit fenomeen raakt ons allemaal. Om bezoekers en exposanten optimaal te kunnen ondersteunen in dit veranderende IT-landschap, stopt Jaarbeurs met de beurzen Storage Expo en The Tooling Event. Daarvoor komt een nieuw event in de plaats: Data & Cloud Expo. Woensdag 14 en donderdag 15 maart 2018 vindt de eerste editie van de nieuwe combinatie plaats: Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Hét jaarlijkse event over actuele vraagstukken en relevante oplossingen omtrent zakelijke ICT in Brussels Expo, Brussel. 
 
Waarom een nieuw concept?
Is IT-beheer niet meer relevant of is storage passé? Zeker niet, maar de rol van IT-beheer en storage verandert wel binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden gehost door externe providers. Volgens Gartner zal een “no cloud” beleid in 2020 zelfs net zo zeldzaam zijn als een “no internet” beleid vandaag de dag. Daarnaast is er onder de huidige bezoekers van Storage Expo en The Tooling Event een toenemende interesse in data management en cloud computing. Kortom, door het veranderde IT-landschap dekken de titels Storage Expo en The Tooling Event niet langer de lading. Daarom starten we in 2018 met het nieuwe event: Data & Cloud Expo. Dat een nieuwe eventcombinatie zal vormen met Infosecurity.be. Met Infosecurity.be en Data & Cloud Expo bieden we de IT-professional een one-stop-shop voor de nieuwste en beste innovaties in IT.  U komt toch ook?
 
Data & Cloud Expo: grip op data en cloudoplossingen 
Data & Cloud Expo is het jaarlijkse event met een sterk inhoudelijk programma en een beursvloer op het gebied van data management en cloud computing. Een bezoek biedt IT-professionals en IT-beslissers praktische handvatten voor grip op een IT-organisatie waarin een groeiende hoeveelheid data en toenemend gebruik van cloudoplossingen aan de orde van de dag zijn. 
 
Hoe kunnen de nieuwste technologieën worden ingezet voor een meer schaalbare, flexibele en efficiënte IT-omgeving? Hoe kan worden voldaan aan de steeds veranderende eisen van snel groeiende opslag en verwerking van data, werken op afstand en andere IT-intensieve eisen? En niet onbelangrijk, hoe houdt u de huidige service op niveau wanneer u de IT niet meer in eigen hand hebt? Data & Cloud Expo helpt u op weg! 
 
Data en cloud zijn brede begrippen, maar Data & Cloud Expo krijgt – in combinatie met Infosecurity.be – verdieping door de bekende thema’s Cyber Security, Digital Workplace, Privacy, Governance & Risk Management, Data Center & Infrastructure Optimisation, Cloud Computing, Data Growth & Storage Capacity en IT Service Management & Control. 
 
Meer focus op inhoud en interactie 
Tijdens een bezoek aan Data & Cloud Expo ontmoet u de opinieleiders, leveranciers, dienstverleners en vakgenoten die gezamenlijk de snelheid van de IT-ontwikkelingen bepalen. Naast een nieuwe focus, bieden de vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo u een meer overzichtelijke beursvloer en een exclusiever inhoudelijk programma. Buiten de gebruikelijke en zeer goedbezochte theaterzalen met inhoudelijke seminars, biedt de eventcombinatie twee grote inhoudelijke arena’s waarin de interactie tussen spreker en publiek centraal staat. Daarnaast wordt de samenwerking met de vaktitel Computable verder geïntensiveerd, wat resulteert in een onafhankelijk inhoudelijk programma van hoog niveau. 
 
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners