Sweepatic NV
Stand: 09.CF05
Veel bedrijven hebben geen idee hoe en of ze zich blootgeven op het internet aan cybercriminelen, wat van hen een gemakkelijke prooi maakt. Sweepatic, een bedrijf met jaren ervaring binnen het cybersecurity veld, ontwikkelt verkenningstechnieken die de manier waarop cybercriminelen hun slachtoffers doorlichten, imiteert. Veel securityoplossingen pakken hun informatiebeveiliging aan van binnen uit, terwijl Sweepatic innoverende software heeft gecreëerd, die toont hoe bedrijven langs de buitenkant gepercipieerd worden door cybercriminelen, en hoe zij gevoelige informatie lekken uit metadata uit hun online bestanden. Sweepatic geeft bedrijven niet alleen visibiliteit op hun digitale voetafdruk, maar geeft hen ook controle door die elementen te verwijderen of te maskeren die zouden kunnen gebruikt worden om een aanval voor te bereiden. Bovendien functioneert de Sweepatic oplossing in een beveiligde cloud en klantvriendelijke omgeving.


Het Sweepatic platform biedt een volledig en accuraat beeld van uw digitale voetafdruk. Via het portaal krijgt de gebruiker zicht op blootgestelde webapplicaties, actieve subdomeinen, gevoelige metadata in gepubliceerde documenten, problemen met SSL certificaten, verouderde technologieën, alle cloud providers, open poorten, etc.

Contact

Kapeldreef 60
3001
Leuven België
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Het Sweepatic Reconnaissance Platform brengt de 'attack surface' of digitale voetafdruk van bedrijven in kaart. Via een secure login komt de gebruiker terecht in het portaal, waar alle internet-facing assets gerelateerd aan het/de internet domein(en) geregistreerd en gemonitord worden.

Het platform geeft zicht op actieve web applicaties en subdomeinen, gepubliceerde files die mogelijk gevoelige informatie lekken op het internet, de beveiliging van websites (SSL certificaten), technologieën die gebruikt worden om uw online brand op te bouwen (CRM, CMS, Analytics, web servers, etc.), de geo-locatie van internet-facing assets en veel meer.

Als je de attack surface van je bedrijf niet kent, hoe kan je deze dan beschermen?

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners