OMNINET Technologies
Stand: 08.B072
2 Seminars
OMNINET is een toonaangevende leverancier van software-oplossingen en de ontwikkelaar van OMNITRACKER en OMNIPRIVACY.

OMNITRACKER is een state-of-the-art softwareplatform ontworpen om bedrijfsprocessen te automatiseren. Deze bedrijfsprocessen kunnen ontworpen en geautomatiseerd worden via het traditionele workflow management principe of via de universele BPMN proces notatie BPMN. OMNINET ziet de BPMN proces notatie als de proces notatie voor de toekomst.

Volgens Info-Tech Research Group is OMNINET één van 's werelds toonaangevende ITSM-tool verkopers en een 'Innovator' in Enterprise Service Desk en Business Process Tracking oplossingen.

OMNITRACKER ondersteunt medium- en enterprise klanten om betere controle te krijgen over hun processen en om meer te doen met minder. Momenteel ondersteunt OMNINET Benelux meer dan 100 enterprise klanten in alle domeinen van de markt.

OMNIPRIVACY is een SAAS-oplossing met als doel DPO's, Security officers, … een oplossing te bieden die hun in hun dagdagelijkse taken ondersteund. OMNIPRIVACY geeft hen een omgeving waarin ze op een gebruiksvriendelijke manier alle AVG gerelateerde meldingen en aanvragen kunnen opvolgen/coördineren zonder dat er iets uit het oog wordt verloren.
Digital Transformation
IT Service Management & Control
Privacy, Governance & Risk Management

Contact

Diestsevest 32 2a
3000
Leuven België
+32 (0)16 498520
TwitterLinkedIn

Seminars

GDPR is there to stay. Are you in control of it?

Mr. Stany Hellin
Business Development Manager, OMNINET Technologies NV
20-03-2019 | 11:00 -11:30Theater/Salle 05 IT Service Management & Control/Cybersecurity

GDPR is there to stay. Are you in control of it?

Mr. Stany Hellin
Business Development Manager, OMNINET Technologies NV
21-03-2019 | 11:00 -11:30Theater/Salle 05 IT Service Management & Control/Cybersecurity

Whitepapers

Producten en diensten

OMNITRACKER

OMNITRACKER is een state-of-the-art softwareplatform dat is ontworpen om bedrijfsprocessen te automatiseren.

OMNITRACKER ondersteunt medium- en enterprise klanten om betere controle te krijgen over hun processen en ondersteunt organisaties om meer te doen met minder.

Momenteel ondersteunt OMNINET Benelux meer dan 100 enterprise klanten in alle domeinen van de markt.

OMNIPRIVACY

OMNIPRIVACY is een gebruiksvriendelijke cloud-based applicatie die de DPO helpt om een volledig overzicht te bewaren over de procedures, processen, risico’s en transparante gegevensverwerking van het AVG compliant bedrijf.

Denk hierbij aan het verwerkingsregister en beheer van documenten (bijv. verwerkersovereenkomsten) maar ook aan datalekken, privacy verzoeken en risico beheer.

Naast het centraal beheren kan u ook makkelijk en uitgebreid rapporteren aan betrokken partijen. Op die manier helpt OMNIPRIVACY de DPO ook om op een gemakkelijke en transparante manier alle onderdelen van de bedrijfscompliancy op elk moment te rapporteren aan de CxO.

OMNIPRIVACY is ontwikkeld door OMNINET en gebaseerd op het OMNITRACKER workflow management platform.

OMNIPRIVACY wordt toegelicht in theater  “IT Service Management & Control/Cybersecurity” om 11:00. OMNIPRIVACY wordt ook live gedemonstreerd op de OMNINET booth.

https://www.omniprivacy.be/

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners