Brainscape
Stand: 08.B194
Staat uw bedrijf op het punt om nieuw ICT-materiaal aan te kopen? Zorg er dan voor dat er geen misbruik kan gemaakt worden van de gegevens op uw oud materiaal. Door de gecertificeerde datavernietiging van Brainscape kan u gerust zijn dat er geen gegevens meer te vinden zijn op uw datadragers zoals smartphones, tablets en laptops. Wij werken hiervoor samen met BlackBeltDefence.
Brainscape garandeert u 100% zekerheid voor een veilige en betrouwbare datavernietiging. Alle informatiedragers worden leeggemaakt en geformatteerd met ISO-gecertificeerde software en daarna vernietigd.

Naast veilige datavernietiging is Brainscape uw recycling partner voor al uw e-waste zoals mobiele telefoons, desktop PC's en laptops, printers en andere elektronische toestellen, maar ook inkt- en toner cartridges.

Wij bieden voor uw bedrijf de oplossing voor uw cartridges, GSM's en alle andere elektronische apparaten. Voor dealers, het onderwijs en verenigingen heeft Brainscape speciale of gepersonaliseerde oplossingen.


Contact

Kanaaldijk 353
2900
Schoten België
+32 (0)3 354 23 23
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

Smartphone & PC wiping

Blackbelt is de marktleider in Smartphone Lifecycle Solutions. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en levert wereldwijd veilige, geïntegreerde en stabiele oplossingen aan toonaangevende bedrijven in de mobiele sector.  Blackbelt heeft zich geprofileerd in de draadloze sector met oplossingen voor ondersteuning op afstand, trade in en front-end retail oplossingen. Blackbelt is ook in 2019 in hoog tempo het erkende de facto bedrijf in haar sector. In de afgelopen 3 jaar heeft Blackbelt een fenomenale groei van meer dan 300% gekend. In 2019 wordt verwacht dat dit opnieuw verdubbeld zal worden.

Safe recycling of smartphones and tablets

Er zijn miljoenen mobieltjes, smartphones en tablets in gebruik. Naast de telefoons en tablets die in gebruik zijn, ligt er een groot aantal ongebruikt of defect, ergens in een kast of lade. Uiteindelijk komen deze ongebruikte/defecte mobieltjes en tablets terecht in het milieu. GSM's en tablets incl. batterijen bevatten elementen die, indien niet op de juiste wijze verwerkt, schade aan het milieu aanrichten. Daarvoor is het van groot belang dat deze elementen op een veilige en verantwoorde wijze worden verwijderd om zodoende de impact op het milieu te minimaliseren.


Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners