BA N.V.
Stand: 08.A177
BA is een bedrijf dat zich specialiseert in het bedenken, bouwen, beveiligen, onderhouden en troubleshooten van de ICT-infrastructuur die onze digitale samenleving vandaag en morgen nodig heeft.  

Wij doen dit door de nodige technische ervaring te combineren met veel gezond verstand en en stevige dosis creativiteit en innovatie.   

Het is niet onze ambitie om zomaar een product of technologie te pushen, maar om samen met u de ideale oplossing uit te werken.  Ons voornaamste product is gezond verstand, wij bieden Common Sense as A Service.  

U kan bij ons terecht voor advies en ondersteuning rond :  

  • Informatieveiligheid en privacy. U kan bij ons terecht voor dienstverlening en oplossing die u nodig heeft om de uitdagingen die informatieveiligheid stelt aan te pakken.  Wij bieden een soort full service security helpdesk waar u niet alleen terecht kan met beveilingsvragen of problemen maar wij u ook op een gestructureerde, procesmatige manier helpen om permanent uw ICT security op snelheid te houden. 

  • ICT-infrastructuur. We hebben ervaring met alles wat u nodig heeft voor uw ICT infrastructuur of die nu on premise, in een datacenter of in de cloud staat. (Servers, netwerken, storage, cloud, virtualisatie, etc. ).

  • Linux en open source.  Sinds ons onstaan bouwen we het leeuwendeel van onze oplossingen op basis van Linux en de myriade aan open source oplossingen die daar rond hangen.  

  • Mcgyver projecten & troubleshooting waarbij we unieke nieuwe oplossingen op maat bouwen of een innovatieve startup begeleiden met het uitwerken en beveiligen van hun bedrijf of product. Een belangrijk deel hiervan is ons testlab waar we producten vergelijkend testen en allerlei (potentiële) security problemen onderzoeken.


Contact

Mc-Square
3001
Leuven België
0032-16-298045
TwitterLinkedIn

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners