Rittal N.V./S.A.
Stand: 09.A050
Rittal met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen voor industriële kasten, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in nagenoeg alle sectoren, hoofdzakelijk in de automobielindustrie, energieproductie, machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector. Met circa 10 000 medewerkers en 58 dochtermaatschappijen is Rittal wereldwijd aanwezig. Tot het ruime assortiment behoren infrastructuuroplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters met innovatieve veiligheidsconcepten voor fysieke data- en systeembeveiliging. De toonaangevende softwareaanbieders EPLAN en Cideon vullen de productieketen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen. Rittal Automation Systems doet dat met automatiseringsoplossingen voor kastenbouw. Rittal werd opgericht in 1961 en is de grootste onderneming binnen de Friedhelm Loh Group, geleid door de eigenaars. De Friedhelm Loh Group is wereldwijd actief vanuit 18 productiesites en 78 dochterondernemingen. De ondernemingsgroep telt meer dan 11 500 medewerkers en noteerde in 2014 een omzet van ca. 2,2 miljard euro. In 2015 werd het familiebedrijf voor de zevende keer uitgeroepen tot topwerkgever in Duitsland. Meer informatie op www.rittal.be en www.friedhelm-loh-group.com.

Contact

Stokkelaar 8
9160
Lokeren België
0032-93539111
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Network Cable Organizer

Het Network Cable Organizer totaalsysteem biedt een revolutionaire oplossing voor een gestructureerde bekabeling in alle serverracks met een diepte vanaf 800 mm. Overtollige kabellengten - ongeacht of het om CAT6 of glasvezel gaat - worden eenvoudig via een veer teruggetrokken.

IT system light LED (7859.000)

Voor een perfecte verlichting van een netwerkbehuizing.Handmatige of automatische schakeling mogelijk via een deurschakelaar.Plug&Play-snelmontage, naar keuze met clip-,schroef- of magneetbevestiging.Direct gebruiksklaar door het gebruik van een plug-in aansluitkabel600 lm lichtstroom

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners