Dell Belgie NV SA
Stand: 08.C030

Dell EMC is een leidinggevende technologie provider die bedrijven van elke grootte end-to-end oplossingen aanbiedt, gebruik makende van de nieuwste en beste technologieën op performante en gestandardiseerde platformen.Om meerwaarde binnen organisaties te creëren innoveert Dell EMC in zes hoofddomeinen:  

1. Connected security: van device tot de cloud: Om veiligheidsrisico’s aan te pakken via tools voor security en compliance, slimmere en efficiëntere beveiliging, identity en access management, unified threat management en encryptie.  

2. Intelligente geconvergeerde platformen en private cloud: Om te transitioneren naar een meer efficiënt en flexibel software-defined platform of data center via modernisatie, virtualisatie, convergentie en cloud.  

3. Naadloze cloud delivery en management: Om cloud tot een natuurlijke extensie van het data center te maken om SaaS, PaaS en IaaS te leveren.  

4. Business-class geconnecteerde devices: Beveiligde, geconnecteerde en goed beheerde heterogene end points die het de mobiele gebruikers mogelijk maken om wanneer en waar dan ook en met elk device te werken.  

5. Data inzichtelijk maken: Om data gedreven intelligentie en beslissingen mogelijk te maken.  

6. Transformationele services: Om organisaties the helpen transitioneren van verouderde naar nieuwere, flexibelere en schaalbaardere platformen.

Contact

zone III, Doornveld 130
1731
Asse-zellik België
+32 2 481 91 00
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners