Kaspersky Lab
Stand:
Kaspersky Lab is een pionier die bedrijven helpt hunbeveiligingsstrategieën te upgraden, zodat ze zich betertegen de nieuwste geavanceerde bedreigingen en gerichteaanvallen kunnen verdedigen. Wij bieden een unieke combinatievan technologieën en services, alle met toonaangevendebeveiligingsinformatie als basis, om bedrijven te helpen gerichteaanvallen te detecteren en risico's te verminderen. Dit gebeurt ineen eerder stadium, voordat er ernstige schade is aangericht. 

Onze oplossingen bieden een holistische, flexibele en strategische benadering van bedrijfsbeveiliging door allemogelijke fasen van IT-incidenten aan te pakken. Onze filosofie is eenvoudig: de beste intelligentie gecombineerd met de beste technologieën levert de beste bescherming.

Contact

Papendorpseweg 79
3528 BJ
Utrecht Nederland
+31 30 7529500
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform is onderdeel vaneen aanpasbare, geïntegreerde aanpak van bedrijfsbeveiliging.Bewaking van netwerkverkeer, gecombineerd met objectsandboxingen gedragsanalyse op endpoints biedt gedetailleerdinzicht in wat er precies gebeurt binnen de IT-infrastructuur vaneen bedrijf. Deze aanpasbare beveiligingsaanpak beschermtbedrijven tegen de meest geavanceerde dreigingen, gerichteaanvallen, nieuwe malware (waaronder ransomware encrimeware) en natuurlijk APT's.

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners