Optima Networks
Stand: 08.A141
Optima Networks neemt haar taken als distributeur serieus, al sinds 1999. 

Wij helpen onze fabrikanten aan een goede positie in de markt, onze resellers aan nieuwe winkansen en eindgebruikers aan krachtige IT-oplossingen. U kunt bij ons terecht voor onderscheidende producten op het gebied van connectiviteit en security. Naast ons productassortiment zijn wij u graag van dienst met ondersteunende diensten op het gebied van installatie, onderhoud en beheer.

De 5 beloftes van Optima

Bij alles wat wij doen staan onze 5 beloftes centraal, hierop kunt u ten alle tijden rekenen. Dankzij deze beloftes kunnen wij een stabiele en vruchtbare relatie garanderen. Onze vijf beloftes:

  • Snel vooruit: Altijd binnen één werkdag reactie op al uw vragen
  • Respectvol zaken doen: Wij tonen respect voor onze en uw relaties
  • Samen ontwikkelen: Wij delen al onze kennis en expertise met u
  • Samen winnen: Wij helpen u aan nieuwe klanten
  • Betere kansen: Met ons assortiment loopt u voorop in de markt

Contact

Prins Boudewijnlaan 96
2610
Wilrijk België
0032-32904244
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Vivotek

VIVOTEK INC., opgericht in Taiwan in 2000, is sinds haar bestaan razendsnel geëvolueerd tot een prestigieuze marktleider in de security industrie. Bekend als leverancier van wereldklasse IP security oplossingen, staan VIVOTEK producten garant als toekomstgericht en uitermate betrouwbaar, waarmee de omschakeling van traditionele analoge CCTV naar complete digitale IP gebaseerde bewaking mogelijk wordt. Het volledige productportfolio bestaat uit netwerkcamera’s, video servers, netwerk video recorders en centrale management software.

Een breed scala aan producten zijn reeds jarenlang succesvol geïnstalleerd door security dealers, telecom- en systeem integratoren voor een grote variëteit aan toepassingen en projecten in de banksector, stadsbewaking, hotels, transport en verkeer, retail etc.

XPR

XPR zorgt voor geïntegreerde oplossingen bij de meest voorkomende "toegangs"problemen bij het betreden van een kantoor, gebouw of van het veilig houden van de werkomgeving. XPR kan geleverd worden met dubbele technologie, biometrie of toetsenbord (keypad). XPR zorgt voor een hoogwaardige technologie tegen een voordelige prijs en met kleine installaties. U hoeft niet te kijken naar 2 opties: één voor het regelen van de toegang en een andere voor het vergrendelen ervan. Alles wordt met elkaar verbonden door de modernste biometrie en elektromagnetische technologie.

VOLTSERVER: DIGITALE STROOM

VoltServer is een innovatieve stroomoplossing die het mogelijk maakt apparaten of locaties van op afstand te voeden. De VoltServer transmitter en receiver gebruiken een gepatenteerd protocol en versturen en ontvangen digitale stroom. Een vorm van stroomdistributie met ongekende efficiëntie en een sterke kostenbesparing. Met VoltServer distribueert uw digitale stroom eenvoudig over lange afstanden en maakt u gebruik van dunnere bekabeling.

Vanwege het unieke veiligheidsmechanisme dat VoltServer in zich heeft kunnen de producten worden geclassificeerd als telecommunicatie/data circuits en als dusdanig geïnstalleerd worden. Hierdoor is er geen scheiding of segregatie nodig zoals verplicht bij traditionele stroomcircuits. Dit alles maakt het mogelijk enorme kosten te besparen op installatie en onderhoud, terwijl u meer veiligheid creëert en risico’s reduceert.  

Maak kennis met VoltServer en begin direct met het creëren van een veiligere omgeving, het reduceren van installatietijden en besparen van kosten!

NETWORK OPTIX: VIDEO MANAGEMENT SYSTEM

Network Optix is een Advanced Network Video Management systeem dat enorm eenvoudig te bedienen is.Deze software doet dingen die geen enkele andere software doet: zoals het streamen van een onbeperkt aantal high-definition camera’s tegelijk, zonder enige vertraging.Met ondermeer een beeldherkenningsfunctie voor het volgen van beelden in de verschillende camera-feeds, alsook een zoekfunctie die periodes selecteert en samenvat bij het detecteren van beweging en dat in een bepaald gemarkeerd gebied.Real-time zoom en focus functies zijn mogelijk en nog veel meer.

FEATURES
- Beschikbaar als software licentie of geleverd op eigen NX hardware.
- Compatibel met Windows, Linux, Mac,…
- Failover functie over verscheidene opnameservers of PCs
- Heel intuitieve en enorm krachtige grafische interface
- Supersnelle zoekfuncties met bvb Rapid Review
- Ondersteuning naar verscheidene schermen
- I/O controllers- Ondersteuning voor de meeste courante IP-cameras

X-SYSTEMS: BODY CAMERA SOLUTIONS

INLEIDING LEVERANCIER

De X-Systems bodycams zijn zeer gebruiksvriendelijk met een ingebouwde camera, speaker en microfoon. Push-To-Talk én Push-To-Record. De bodycams zijn ook erg prijscompetitief en zijn ontworpen om de transparantie en de verantwoordelijkheid van agenten te vergroten.

• Beveiligde WiFi-verbinding
• 3G en/of 4G aansluiting
• HD dag- en nachtzicht
• GPS-locaties
• 130 ° zichthoek, 1080p en 720p opname 

PUSH TO TALK + BODY CAMERA

X-Systems begreep de noodzaak van kritieke communicatie en een bodycamera in één apparaat. Waarom zou een lichaamscamera altijd met extra apparatuur moeten komen? De X-Systems body camera is een unieke body camera die een push-to-talk luidspreker / microfoon verdubbelt. Dus, geen extra apparatuur nodig.

GDATA: ANTI-MALWARE PROTECTIE

G DATA Software AG is een security-specialist van Duitse origine. G DATA ontwikkelde zijn eerste antivirus-programma al in 1987 en was daarmee een pionier in Europa. Kwaliteit is een prioriteit voor de onderneming. Als resultaat hiervan heeft G DATA sinds 2005 al zes keer de vergelijkende test van de Consumentenbond gewonnen. G DATA is opgericht in 1985. De onderneming biedt oplossingen voor consumenten en voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, die wereldwijd in meer dan 90 landen beschikbaar zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bochum (Duitsland). 

De bedrijfsoplossingen van G DATA bieden betrouwbare beveiliging tegen virussen, trojanen, phishing- en spam-e-mails en andere malware, zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van verschillende sectoren en kunnen aan de grootte van elk bedrijf worden aangepast. Ze ontwikkelen hun beveiligingsoplossingen steeds verder en houden daarbij in het bijzonder rekening met de noden van hun klanten.

Dankzij optionele modules kan de werking bovendien worden uitgebreid en op uw persoonlijke workflow worden afgestemd. En als u zich volledig op uw kernactiviteiten wilt concentreren, kan G DATA u de beste beveiliging voor bedrijven ook als managed service aanbieden.

STORMSHIELD: UTM NETWERK SECURITY

Stormshield, een volledige dochteronderneming van de afdeling Cybersecurity van Airbus Defense and Space, biedt innovatieve beveiligingsoplossingen voor eindgebruikers om netwerken te beschermen (Stormshield Network Security), werkstations (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security). Deze vertrouwde oplossingen van de volgende generatie, die op het hoogste niveau in Europa zijn gecertificeerd (EU-beperkte NAVO en ANSSI EAL4 +), garanderen de bescherming van strategische informatie en worden geïmplementeerd in bedrijven van alle omvang, overheidsinstellingen en defensieorganisaties wereldwijd. 

De expertise is beschikbaar in drie complementaire productreeksen voor naadloze beveiliging:

• STORMSHIELD NETWORK SECURITY: BESCHERMING VOOR INDUSTRIËLE EN IT-NETWERKEN 
(met fysieke en virtuele toestellen) De wifi-mogelijkheden en de SNi40, toegewijd aan industriële infrastructuren, bieden wereldwijde bescherming.

•STORMSHIELD ENDPOINT SECURITY: BESCHERMING VOOR SERVERS EN WERKSTATIONS 
Als aanvulling biedt Stormshield Endpoint Security een ontwrichtende aanpak om industriële werkstations te beschermen die vaak niet verbonden zijn met internet en geen updates kunnen veroorloven.

• BESCHERMING VOOR GEGEVENS (STORMSHIELD DATA SECURITY)
Stormshield Data Security helpt bedrijven met het uitwisselen van gevoelige gegevens, buiten de traditionele omtrek, in cloud-gebaseerde applicaties of onbeheerde apparaten met volledige controle over de vertrouwelijkheid.

Naar aanleiding van onze Multi-Layer Collaborative Security-aanpak, interageren onze productreeksen met elkaar om het beveiligingsniveau van IT-, OT- en Cloud-omgevingen te verhogen, ongeacht het aanvalpunt.

DOQEX: VEILIG E-MAILS EN BESTANDEN UITWISSELEN

DOQEX E-mail beveiligt al uw e-mailverkeer op een eenvoudige en krachtige manier.

Het gepatenteerde DOQEX-proces stelt gebruikers in staat om veilig e-mails en bijlagen te versturen zonder extra moeite. Uw gebruikers hoeven geen enkele aanpassing of extra handeling door te voeren en kunnen op de vertrouwde manier blijven werken.   

Omdat DOQEX E-mail zonder plug-ins werkt (mocht u ze toch willen dan hebben dan zijn ze beschikbaar voor het volledige Microsoft Office pakket) heeft u volledige controle over uw beveiligde correspondentie, op elke infrastructuur van Outlook via Office365 tot een on-premise Exchange server.

DOQEX E-mail werkt nog slimmer wanneer u het gebruikt in combinatie met DOQEX File. Deze samenwerking verzorgt een krachtige reeks aan configuratie opties, waaronder de mogelijkheid om bijlages terug te roepen of strippen maar ook captive e-mail portals and Data Loss Prevention (DLP) content filtering.

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners