VanRoey.be
Stand: 09.A027
VanRoey.be is gepassioneerd door security. Jouw data en tools zijn veilig in onze handen. Onze klanten waarderen onze Triple-P aanpak: products, policies and people. Security is een zaak van producten combineren, maar vooral ook van bewustzijn en gedrag. Wij geven je advies over hoe je veiligheid kan laten leven in jouw organisatie, hoe je gedrag effectief kan veranderen.

Wil je expertise? Wij hebben die in huis. VanRoey.be is de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Wij behaalden het Fortinet Platinum label en zijn Fortinet Partner of Excellence. Wij scholen continu bij en zijn gecertifieerd voor Symantec, Veeam, SMS Passcode, Ruckus, HP, HPE (Aruba) en Exabeam. Wij zijn fier op onze track record, met klanten als Soudal, Schoenen Torfs en AZ Turnhout.

VanRoey.be biedt ICT oplossingen aan op maat van ondernemingen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere organisaties. Dankzij 25 jaar ervaring, met zorg gekozen strategische oplossingen, partners en een team van meer dan 150 experts, zorgen wij ervoor dat je een betrouwbare en succesvolle zakenpartner blijft: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Contact

Steenweg op Antwerpen 101
2300
Turnhout België
0032 14 470 605
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners