Smals
Stand: 09.A133
Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. De shared services-organisatie voor instellingen in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg zorgt al jarenlang voor innovatie, expertise en schaalvoordelen. Met ruim 1930 medewerkers is Smals een van de grootste ICT-organisaties in België.

Als ICT-dienstverlener begeleidt Smals overheidsinstellingen bij hun informatiebeheer. Zij biedt een breed gamma ICT-diensten aan: softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud, terbeschikkingstelling van gespecialiseerd personeel, advies, exploitatie op haar eigen infrastructuur, security. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van haar klanten.

Smals stond mee aan de wieg van e-government en e-health in België. Zij ontwikkelde onder meer de Dimona-aangifte en de multifunctionele aangifte DmfA. Die twee realisaties zorgden voor een revolutie in de communicatie tussen de overheid en de werkgevers. Smals was ook nauw betrokken bij de uitwerking van het portaal van de sociale zekerheid en tal van andere grensverleggende projecten voor de burger: de aangifte van sociale risico's, Student@Work, Orgadon, Vitalink, de elektronische stempelkaart, mycareer.be, Handi2park, MyBEnefits,…

Vandaag wordt het e-government nog elke dag verder uitgebouwd. Het eHealth-platform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, wordt ondertussen op grote schaal gebruikt. De verdere uitbouw van de G-cloud van de overheid is een volgende stap op de weg naar nog meer synergie tussen de verschillende overheidsdiensten.

ICT for society is dus meer dan een slogan: Smals bouwt elke dag mee aan complexe ICT-services die een positieve impact hebben op de hele samenleving.

Contact

Fonsnylaan 20
1060
Brussel België
0032-27875711
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners