CloudLand B.V.
Stand: 09.C091
Als softwaredistributeur bieden we een platform om resellers en managed services-providers in de Benelux sterker te maken. Met onze oplossingen bent u direct in staat om meerwaarde te leveren bij kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Op deze manier kunt u samen met hen winstgevender worden. En dat is wat wij nastreven.

Zowel startende als ervaren IT-professionals, zijn bij CloudLand aan het juiste adres. En of u nu kleine- of grote ondernemingen bedient, CloudLand schaalt moeiteloos met u mee. De softwareoplossingen die we bieden voor communicatie, IT-beveiliging en IT-beheer zijn toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. 


Contact

Eleanor Rooseveltlaan 3-25
2719 AB
Zoetermeer Nederland
+31 85 0670006
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Altaro Backup is een gebruiksvriendelijke backup-oplossing voor Hyper-V, VMware, Office 365 en fysieke servers. Altaro verrast met complete, betaalbare back-up oplossingen die worden ondersteund door een uitstekend, persoonlijk 24/7 support-team.

Hornetsecurity biedt uitgebreide beveiligingsoplossingen op het gebied van e-mailbeveiliging en dataopslag. Hornetsecurity biedt niet alleen uitgebreide bescherming voor IT-infrastructuren, maar onderscheidt zich ook door gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig beheer en hoogwaardige transparantie en controle.

CloudOak biedt Managed Service Providers met het product Plan4Continuity de mogelijkheid om een Business Continuity plan op te stellen en te implementeren voor hun klanten. 
Een geïmplementeerd Business Continuity plan wordt geactiveerd in geval van een calamiteit, denk hierbij aan: Data Breach Response, Ransomware Attacks, Disaster Recovery, etc.. Plan4Continuity automatiseert het hele proces van het maken, activeren, rapporteren en simuleren van business continuity plannen in één cloud-gebaseerde applicatie.

Links

Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners