De IT-branche staat niet stil, bereik jouw doelgroep

Online event, 31 maart en 1 april 2021

Waarom deelnemen?

Door een deelname aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 kun je, ondanks deze tijden van corona, in contact komen met de geschikte doelgroep voor jou. Ben je actief in de wereld van IT-beveiliging, datamanagement of cloud computing? Dat weet je dat de IT-branche constant in beweging is. Ook jouw doelgroep zoekt naar de juiste kennis en contacten.

Meer over het online event
Deelnemen

Thema: Resilience

“A rocking organization in changing times”

Organisaties worden, onder druk van de huidige situatie, gedwongen om effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Het gevaar van té snel reageren op nieuwe ontwikkelingen ligt op de loer. Daarbij maken deze razendsnelle ontwikkelingen het ook mogelijk dat organisaties binnen de kortste keren een digitale transformatie doorstaan.

Lees verder

Hoe voorbereiden?

We helpen je graag bij een goede voorbereiding op jouw deelname. Daarom hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Daarnaast nemen we je mee in de vervolgstappen, we leggen onze nieuwe netwerktool uit én je kunt onze toolkit downloaden.

Lees verder

Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een deelname aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

Hoofdsponsors

Sponsoren