De IT-branche staat niet stil, bereik jouw doelgroep

Op 31 maart en 1 april 2021 vond, live vanuit Brussels Expo,
het online event plaats.

Eerste online editie

Tijdens het online event van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo op 31 maart en 1 april 2021 volgden IT-managers en -professionals uit binnen- en buitenland een interactief programma, waarbij de wereld van IT transformatie, inclusief de bijbehorende uitdagingen en oplossingen, centraal stond.

Het online platform gaf, op basis van het profiel van de exposant en de bezoeker, automatisch aanbevelingen voor relevante connecties. Zo kon je als exposant gemakkelijk in contact komen met de juiste bezoekers. Binnen een paar keer klikken kon een 1-op-1 meeting worden ingepland.

“Dat matchmaking platform is echt top”, is een van de vele positieve reacties die in de live chat naar voren kwam.

Bekijk de aftermovie van het online event

Waarom deelnemen?

Door een deelname aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 kom je in contact met de geschikte IT-doelgroep(en) voor jouw organisatie. Ben je actief in de wereld van IT-beveiliging, datamanagement of cloud computing? Dat weet je dat de IT-branche constant in beweging is. Ook jouw doelgroep zoekt naar de juiste kennis en contacten.

Contact opnemen

Het thema van 2021: Resilience

“A rocking organization in changing times”

Organisaties worden, onder druk van de huidige situatie, gedwongen om effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Het gevaar van té snel reageren op nieuwe ontwikkelingen ligt op de loer. Daarbij maken deze razendsnelle ontwikkelingen het ook mogelijk dat organisaties binnen de kortste keren een digitale transformatie doorstaan.

Lees verder

Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een deelname aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

Hoofdsponsor

Sponsoren