Online event

Eerste online editie Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

“Dat matchmaking platform is echt top”, is een van de vele positieve reacties die in de live chat van het online event Infosecurity.be, Data & Cloud Expo op 31 maart en 1 april werd gegeven. De eerste online editie van de IT-vakbeurs vond live vanuit Brussels Expo plaats.

IT-managers en -professionals uit binnen- en buitenland volgen een interactief programma, waarbij de wereld van IT transformatie, inclusief de bijbehorende uitdagingen en oplossingen, centraal stond.

Onder andere Microsoft, Google en Amazon Web Services, maar ook de grootste Belgische bank ‘KBC’ en mensen van LSEC (Leaders in European Security) waren onderdeel van het programma. Daarbij kwam het “nieuwe werken” aan het licht vanwege de sprekers die vanuit alle hoeken van de wereld aanhaakten. Zo waren er livestreams tussen India, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Portugal.

Als host van het event begeleide Wim de Vilder, de bekendste nieuwsanker van de VRT in België, bijna 100 inhoudelijke sessies. Daarnaast werd de interactie met de bezoekers gezocht middels een online chat en verschillende interactieve tools. Vragen werden live beantwoorden en er werd direct gereageerd op nieuwe opmerkingen. Reacties als “Dat matchmaking platform is echt top”, “Bedankt voor de geweldige inzichten” en “Wat een gepassioneerde spreker” kwamen in de chat voorbij.

Netwerken werd door het online platform uiterst gemakkelijk gemaakt. Het online platform gaf, op basis van het profiel van de bezoeker, automatisch aanbevelingen voor relevante connecties. Zo kon je als exposant gemakkelijk in contact komen met de juiste bezoekers. Binnen een paar keer klikken was een 1-op-1 meeting ingepland.

We kijken met enthousiasme terug op de eventdagen en richten ons nu weer op een volgende editie in 2022, waarbij we zoeken naar een passende, hybride vorm en de succesformule van het matchen via het online platform willen behouden.

Ga naar het online platform
Contact opnemen

+ 3.100
Bezoekers
Ca 100
Live sessies
Ca 80
Exposanten
96%
Actief op plaform

Wie zijn onze bezoekers?

De bezoekers van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo zijn IT-professionals, waarbij we twee groepen kunnen onderscheiden:

  • Beslissers (IT-manager, -eigenaar, -consultant)
  • Technici (IT-beheerders, -programmeurs, -specialisten)

Wie zijn onze exposanten?

Onze exposanten zijn aanbieders van informatietechnologieproducten en/of -diensten. We onderscheiden hierin:

  • Leveranciers (fabrikanten)
  • Distributeurs (tussenhandel / groothandel)
  • Resellers (retailers)
  • Integrators
  • Consultants
  • Training & opleiding