Voorbereiding op het online event

Bereid je optimaal voor

We helpen je graag bij de voorbereiding op jouw deelname aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021. We zijn blij je (online) te mogen ontvangen! Via jouw contactpersoon c.q. sales & accountmanager bij Jaarbeurs ontvang je een e-mail met daarin unieke inloggegevens voor My Jaarbeurs.

Wat is My Jaarbeurs?

Binnen My Jaarbeurs vind je alle nodige informatie voor jouw deelname op één plek. Je vindt er onder andere:

 • Een handige checklist inclusief deadlines
 • Het contract
 • Marketing tools (online profiel, uitnodigingen, exposantentoegang)
 • Praktische informatie (opbouw, data en tijden)
 • Een webshop voor al je bestellingen

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of My Jaarbeurs? De medewerkers van Customer Support helpen je graag verder via +31 (0)30 295 29 99 of service@jaarbeurs.nl.

Ga naar My Jaarbeurs

Matchmaking, wat houdt het in?

We brengen onze exposanten in contact met de juiste doelgroep door middel van ons nieuwe matchmaking systeem. Dit matchmaking systeem is automatisch verbonden aan het online platform waarop het online event plaatsvindt en maakt het uiterst makkelijk voor onze exposanten om relevante doelgroepen te bereiken.

Let op: lees de tips & tricks hieronder, hier vind je de link naar de online netwerktool én je kunt het handboek eens rustig bekijken.

Tips & tricks

We hebben een aantal tips & tricks voor je op een rijtje gezet. Doe er vooral je voordeel mee!

 1. Mis geen enkele deadline door onze online checklist
  Uiteraard wil je geen deadline missen. We maken het je gemakkelijk; binnen My Jaarbeurs staat een gepersonaliseerde checklist voor je klaar. Hier kun je alle ‘to do’s’ voorafgaand aan het online event afstrepen.
 2. Kom direct in contact met de juiste persoon binnen de organisatie
  In My Jaarbeurs kun je bij het plannen van je afspraak met een van onze specialisten direct aangeven waarover je contact wilt hebben. Op die manier zorgen we dat je direct gekoppeld wordt aan het juiste contactpersoon.
 3. Maak gebruik van de netwerktool en start met netwerken
  Als contactpersoon van jullie bedrijf wordt je uitgenodigd voor onze netwerktool. Binnen deze tool kun je een team aanmaken, waarvoor je jouw collega’s kunt uitnodigen. Start direct met netwerken en profiteer zo optimaal van alle mogelijkheden binnen het online platform. Benieuwd hoe het precies werkt? Lees het hier.
 4. Voltooi je profiel om de juiste matches te vinden
  Het is zeer belangrijk om je profiel binnen het online platform geheel in te vullen en te voltooien. Pas dan kunnen de beste aanbevelingen voor matching worden gedaan.
 5. Maak je profiel zo compleet mogelijk
  Om zo goed mogelijk te kunnen matchen, vragen we je jouw profiel ook zo goed mogelijk in te vullen. Voeg bijvoorbeeld een profielafbeelding toe, vul de samenvatting in en selecteer je voorkeuren binnen de specifieke vragen.
 6. Nodig eigen relaties uit middels jouw unieke registratielink
  Naast netwerken met reeds geregistreerde bezoekers is het ook mogelijk om eigen relaties uit te nodigen. Het contactpersoon van jullie bedrijf ontvangt hiervoor een unieke registratielink per mail. Door gebruik te maken van deze link, vind je gemakkelijk terug welke relaties je op het event kunt verwachten. Zo kun je alvast een afspraak inplannen via de netwerktool.
 7. Bepaal wat jullie doel is en hoe leads worden opgevolgd
  Eén van de hoofdreden voor deelname is het ophalen van leads. Om deze leads ‘warm te houden’, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk opvolgen. Bespreek daarom al voorafgaand aan je deelname met welk doel en op welke manier jullie de leads willen benaderen. Dit versnelt het proces na afloop van het event.
Ga naar de online netwerktool
Bekijk handleiding netwerktool

Toolkit voor exposanten

Voor publicaties over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo kun je gebruik maken van onze toolkit. Je vindt hierin logo’s, afbeeldingen en andere uitingen binnen de huisstijl. Let op: het is niet toegestaan om de uitingen te bewerken of voor andere doeleinden te gebruiken dan voor publicaties over Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021.

Heb je vragen over de toolkit? Neem dan contact op met jouw sales & accountmanager.

Klik op onderstaande button om de toolkit-items te downloaden.

Bekijk toolkit