Nieuws
22 oktober 2018

maincubes opent AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Schiphol-Rijk, 22 augustus 2018 – Het Duitse datacenterbedrijf maincubes opent op donderdag 20 september 2018 het maincubes AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk. maincubes heeft recent fors geïnvesteerd in het datacenter dat in mei 2016 werd overgenomen van Interoute. De afgelopen 7 maanden is het datacenter volledig gemoderniseerd en voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. In maincubes AMS01 zijn moderne- en toekomstbestendige technische voorzieningen gecombineerd met een uniek beveiligingsplatform.
Na deze significante investering heeft maincubes AMS01 een IT vloeroppervlak van 4.400m2 met een beschikbaar IT vermogen van 4.7MW.

"Ik ben zeer trots op de twee datacenters die maincubes in relatief korte tijd heeft gebouwd (D) en verbouwd (NL)” zegt Oliver Menzel CEO van maincubes. “Met onze datacenters, werkwijze en strategie voorzien we in een belangrijke behoefte in de Duitse- en Nederlandse markt. Partijen doen graag zaken met een datacenter bedrijf dat dezelfde taal spreekt, op een A-locatie is gevestigd en in on specifieke geval op A-lokaties in Nederland en Duitsland, flexibil is en levert wat de klant vraagt en daarnaast de hoogste eisen stelt aan alle vormen van security.” maincubes is volgens Menzel “een prachtig datacenter alternatief voor klanten in Nederland” en hij kijkt dan ook uit naar een prettige en langdurige samenwerking met alle toekomstige klanten en partners

Tijdens de opening op 20 september 2018 zal maincubes alle geïnteresseerden op een informele wijze kennis laten maken met het maincubes AMS01 datacenter, de maincubes filosofie en het maincubes managementteam.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners