Nieuws
29 oktober 2018

Hillstone Networks lanceert StoneOS 5.5

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hillstone Networks lanceert StoneOS 5.5: bescherming tijdens volledige levenscyclus van cyberbedreigingen.
StoneOS levert bescherming tijdens cruciale fases: voorkomen, detecteren, identificeren en alarmeren
Hillstone Networks, vooraanstaand leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, introduceert StoneOS 5.5 release 6 . Deze gelaagde beveiliging beschermt het netwerk tijdens de volledige levenscyclus van cyberbedreigingen, oftewel tijdens het voorkomen, detecteren, identificeren van en het alarmeren bij online aanvallen. Gebruikers profiteren met de nieuwe release van uitgebreide mogelijkheden voor de detectie en preventie van cyberbedreigingen.

Het doel is om de lus van cyberaanvallen te sluiten, zodat alle onderdelen van het bedrijfsnetwerk beschermd blijven, van het datacenter tot de netwerkrand en de cloud. StoneOS 5.5 release 6 biedt daarnaast volledige compatibiliteit met, en uitgebreidere ondersteuning voor de nieuwste netwerktechnieken die werken met IPv6. Ook de mogelijkheden van de virtuele next generation firewall CloudEdge van Hillstone zijn sterk uitgebreid om ondersteuning te bieden voor multi-cloudomgevingen: meer toepassingsscenario’s, krachtigere bescherming en high availability.

StoneOS 5.5 release 6 biedt nieuwe technologieën en verbeterde mogelijkheden voor de detectie en preventie van beveiligingsincidenten. De update van het StoneOS levert bescherming op verschillende niveaus tijdens cruciale fases: voorkomen, detecteren, identificeren en alarmeren bij cyberbedreigingen. Organisaties krijgen daarmee grip op de volledige levenscyclus van bedreigingen zonder de noodzaak om extra oplossingen aan te schaffen.

Bert Janssen, IT security consultant bij Contec, distributeur van Hillstone Networks in de Benelux, zegt: “Netwerken hebben een integrale bescherming nodig tegen cyberbedreigingen. Hillstone blijft het beveiligingsplatform continue uitbreiden met nieuwe mogelijkheden, zoals het gespecificeerd blokkeren van blacklisted IP-adressen, Tor Nodes, Scanner IP’s en Proxy adressen. Dankzij deze aanpassingen hoeven onze klanten niet op zoek te gaan naar verschillende losstaande oplossingen, om hun netwerk de gelaagde beveiliging te geven die het nodig heeft.”

Overige belangrijke verbeteringen zijn:
• Verbeterde authenticatie en toegangsbeheer voor endpoints voor complexere toepassingsscenario’s, zoals draadloze gebruikersidentificatie en verbeterde mogelijkheden voor het identificeren van endpoints.
• Geavanceerde beheermogelijkheden die het mogelijk maken om workflows te wijzigen en grip te krijgen op de wildgroei van beveiligingsregels binnen complexe multi-cloud-omgevingen. De nieuwe release biedt bijvoorbeeld uitgebreidere ondersteuning voor Netflow V9.0, zodat gebruikers kunnen profiteren van uitgebreide analyse en bewaking van het netwerkverkeer.

Een overzicht van functies in StoneOS 5.5 release 6 is beschikbaar. De nieuwe mogelijkheden zijn van toepassing op het next generation firewall-platform van Hillstone. Dit omvat NGFW’s uit E en T-series en de virtuele NGFW CloudEdge. Hillstone StoneOS 5.5 release 6 is per direct beschikbaar.

Over Hillstone Networks:
Hillstone Networks is in 2006 opgericht door oud-werknemers van NetScreen, Cisco en Juniper en wordt door meer dan 14.000 klanten wereldwijd, waaronder Fortune 500 bedrijven, hoger onderwijs, financiële instellingen en dienstverleners gebruikt. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Sunnyvale, Californië. Hillstone Networks biedt een breed scala aan security-oplossingen voor bedrijven en netwerken van datacenters ongeacht of dit een fysieke, virtuele of cloud-omgeving betreft. Meer informatie vindt u op www.hillstonenet.com

Over Contec:
Contec is distributeur van IT-beveiligingsoplossingen en biedt producten en ondersteuning aan channelpartners in de Benelux. Omdat Contec ernaar streeft dat klanten het maximale uit IT-security halen, bestaat het portfolio uit producten waar intern veel ervaring mee is opgedaan. De hieruit voortkomende expertise resulteert in op maat gemaakt advies door gespecialiseerde IT-consultants. Contec biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van technische en commerciële ondersteuning en distribueert beveiligingsoplossingen van Hillstone Networks, FileCap, Webroot en Mojo Networks. Meer informatie vindt u op: www.contec.nl
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners