Nieuws
20 december 2018

Grant Thornton koopt cybersecurity-adviseur Milana

Adviesbureau Grant Thornton neemt cybersecurity-adviesbureau Milana over. De twintig consultants van dat bedrijf uit het Noord-Hollandse Kwadijk treden per 1 januari 2019 in dienst bij Grant Thornthon. Milana levert adviesdiensten rondom privacy en de AVG, ethical hacking, informatieveiligheid en security-trainingen.

In een persbericht meldt het consultancybureau dat per 1 januari 2019 de overname officieel ingaat. Financiële details worden niet gedeeld. Het in 2008 opgerichte Milana biedt diensten op het gebied van informatieveiligheid, privacy, ethical hacking en trainingen om het bewustzijn rond ict-beveiliging te verhogen.  

Met de overname springt Grant Thornton in op de groeiende vraag naar securitydiensten. Die neemt toe nu bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van ict en digitalisering. De voormalige directeur-eigenaar van Milana - Migiel de Wit-Beets wordt per 1 januari 2019 benoemd tot partner bij Grant Thornton.

Het adviesbureau kondigt in het bericht over de overname van Milena ook een tweede overname aan. Het gaat om Sinzer. Dat bedrijf bestaat ook sinds 2008 en helpt bedrijven, goede doelen, investeerders en fondsen met strategieën voor het meten, rapporteren en verbeteren van de maatschappelijke impact van de bedrijfsvoering. Bij dat adviesbureau werken tien mensen. Zij leveren zowel tools als advies aan klanten die hun maatschappelijke initiatieven beter willen beheren.
Sinzer-eigenaren en -oprichters Marlon van Dijk en Emma Verheijke worden partner bij Grant Thornton. 

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners