Nieuws
26 december 2018

Geen Apple-IT zorgen meer event 2018

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Donderdag 22 november hield Allington het “Geen Apple-IT zorgen meer” event in de prachtige kapel van de Avans Hogeschool van Breda.
Heel wat IT-managers en zaakvoerders van scholen, technologiebedrijven en bedrijven uit de creatieve sector ontdekten hier de voordelen van Managed by Allington .

Manu Ketelslegers van Allington startte de ochtendsessie met een presentatie over (r)evolutie van Apple deployment (ook met T2 chip). De redenen waarom updates belangrijk zijn en hoe je je Mac’s centraal kan (laten) managen zonder grote investeringen in tijd en opleiding van jouw medewerkers. De video van deze presentatie vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=XtxkiRuZ_GQ

Daarna getuigden technologiebedrijf Imec en hogeschool Avans hoe zij dankzij Managed by Allington meer dan 200 toestellen gelijktijdig kunnen voorzien van de juiste updates en de juiste softwareversies. De tevredenheid onder de gebruikers groeide vanwege de ingebouwde self-healing en het installeren van computers gaan 3 keer sneller dan vroeger.

Manu Ketelslegers sloot de voormiddag af met een voorbeeld uit de praktijk. Catena Company traint jaarlijks meer dan 1000 klanten en heeft hiervoor Mac’s ter beschikking die voor elke training opnieuw klaargemaakt moeten worden. Voor grotere trainingen huren zij vaak nog toestellen bij. Het klaarmaken van deze toestellen de avond voor een training of het leegmaken na een trainingen zodat deze klaar zijn voor de volgende is een hele uitdaging.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners