Nieuws
21 maart 2019

Jonas Dhaenens is IT Person of the Year 2019

Op het Computable Café nam Jonas Dhaenens gisteren 20 maart 2019 de trofee in ontvangst voor zijn verkiezing tot IT Person of the Year 2019.
Dhaenens won het in de finale van PieterJan Bouten (Showpad), Inti De Ceukelaire (ethical hacker en ‘Most Valuable Hacker’), Pattie Maes (MIT's Media Laboratory) en Valerie Taerwe (AE en WeGoStem). 

De nieuwe winnaar toonde zich bijzonder tevreden met zijn verkiezing. 'Fantastisch, dank aan iedereen die voor mij heeft gestemd, dat is sterk geapprecieerd', zo zei hij. 'Alle andere mede-genomineerden verdienden het stuk voor stuk om deze prijs te winnen. Het is een mooie bevestiging voor alle investeringen en het harde werk waarmee we dagdagelijks bezig zijn. Ik ben trots op wat we met Combell hebben bereikt in de it-wereld. Reeds twintig jaar bouwen we aan dit mooie bedrijf en ik ben superambitieus om de volgende groeifase van het bedrijf verder te trekken. Maar dit succes had nooit kunnen gebeuren mocht ik geen extreem enthousiast Combell-team hebben dat zich dag en nacht inzet. Met veel waardering neem ik deze prijs in ontvangst, maar ik draag dit ook op aan al mijn collega’s.'

Vorig jaar won Danielle Jacobs van Beltug. Eerdere winnaars waren Peter Hinssen en Dominique Leroy, ceo van Proximus.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners