Nieuws
23 april 2019

Orange Cyberdefense gaat samenwerken met Gatewatcher

Voor het eerst hebben twee bedrijven met een accreditatie van de Franse veiligheidsdienst ANSSI een strategisch partnerschap gesloten. Het gaat om de Parijse startup Gatewatcher en Orange Cyberdefense, de securityafdeling van de gelijknamige telecomoperator.

Orange Cyberdefense gaat Trackwatch-sondes, ontwikkeld door Gatewatcher, integreren in haar monitoringsystemen in tien beveiligingsoperatiecentra over de gehele wereld. Enkele klanten van Orange Cyberdefense zetten het opsporingssysteem, dat zeer complexe bedreigingen kan identificeren, al in.  

Gatewatcher is de eerste Franse ontwikkelaar van speciaal geavanceerde inbraakdetectiesoftware, volgens de Franse certificaatautoriteit ANSSI onder de wet van Military Planning. Het bedrijf is opgericht door de huidige directeur Jacques de La Rivière en de huidige technisch directeur Philippe Gillet in 2015. Ze hebben beide gestudeerd aan de Franse ingenieursschool ESIEA.

Sinds 2016 managet Orange Cyberdefense alle Orange-cybersecurityactiviteiten voor ondernemingen. Met een omzet van 303 miljoen euro in 2018 en een jaarlijkse groei van twaalf procent is het een van de grootste cybersecurityondernemingen in Frankrijk. Het bedrijf is ook in België actief.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners