Nieuws
01 juli 2019

Mark Simon is nieuwe EMEA-directeur Datto

Datto, leverancier van dataprotectieoplossingen, benoemt Mark Simon tot nieuwe directeur voor de EMEA-regio. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verkoopstrategie en -uitvoering in de gehele regio. In de afgelopen vijftien maanden is het bedrijf in EMEA naar eigen zeggen met meer dan zestienhonderd msp’s en itsp-partners gegroeid.

Simon werkte meest recent voor Toluna, een technologieleverancier voor digitale consumenteninzichten. Hier bekleedde hij gedurende zijn veertienjarige aanstelling verschillende leidinggevende functies, waaronder managing director Noord-Amerika en managing director Verenigd Koninkrijk. Voorafgaand aan zijn baan bij Toluna vervulde hij functies bij Greenfield Online en List Experts. De Brit studeerde af aan de University of Southampton met een diploma in Bedrijfseconomie.

Het Amerikaanse Datto opende in juni 2016 een Europees hoofdkantoor in het Britse Reading en in 2017 in Amsterdam. Het hoofdkantoor van Datto wereldwijd staat in Norwalk, Connecticut (VS). Andere vestigingen bevinden zich in Rochester, Boston, Portland, Toronto, Londen, Singapore, Sydney en Frankfurt. De onderneming, die in 2007 is opgericht, telt ruim achthonderd medewerkers wereldwijd. Datto is een bedrijf dat uitsluitend via partners verkoopt.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners