Nieuws
03 juli 2019

Sweepatic haalt miljoen op bij Ecapital

Cybersecuritystartup Sweepatic uit Leuven heeft tijdens een investeringsronde een miljoen euro opgehaald. Investeerder is het Duitse Ecapital, dat geld verstrekt vanuit zijn Cybersecurity Fonds en Ecapital Technologies IV Fonds. Sweepatic gebuikt de investering om te groeien.

Sweepatic, opgericht in 2016, biedt een cybersecurityplatform dat de online-voetafdrukken van bedrijven monitort. Het platform observeert alle via internet toegankelijke assets van zijn klanten op grote schaal en rapporteert hierover. Zo produceert Sweepatic concrete inzichten en helpt het klanten om beter geïnformeerd, proactief en veerkrachtig te zijn tegen cyberaanvallen. De startup is onderdeel van accelerator Start it @KBC.

Via de investering van Ecapital wil Sweepatic groeien. Zo wil de startup het managementteam versterken, ervaren profielen aanwerven in het technische team om de productontwikkeling te versnellen. Tot slot wil het de organisatie van sales & marketing en partners verder uitbouwen. 

‘Met Ecapital halen we niet enkel kapitaal op, maar brengen we ook ervaren ondernemers met een internationaal netwerk aan boord. We zijn enthousiast over deze samenwerking, aangezien het Sweepatic zal toelaten om ons product en marktbereik verder te ontwikkelen,’ zegt Sweepatic's co-founder en ceo Stijn Vande Casteele.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners