Nieuws
08 augustus 2019

Cyberark wordt lid van securitycollectief Microsoft

De Israëlische ict-beveiliger Cyberark, met een Nederlandse vestiging in Amsterdam, is lid geworden van de Microsoft Intelligent Security Association. Via dit lidmaatschap wil het zijn klanten beter helpen om hun infrastructuur te beveiligen tegen privileged access-gerelateerde aanvallen. Privileged access management helpt organisaties om de toegang van personeel met verhoogde rechten te kunnen beperken.

Cyberark is een beveiligingsbedrijf dat zich richt op het tegengaan van aanvallers die zich al in het netwerk bevinden. Het bedrijf gaat samenwerken met Microsoft om gezamenlijke klanten meer flexibiliteit en efficiëntie te bieden voor het beveiligen van risicovolle accounts in de cloud en het verminderen van privileged access-gerelateerd risico’s.

Cyberark-klanten kunnen de Privileged Access Security Solution met Azure implementeren. Het gaat om integraties met Microsoft Azure Sentinel (een siem-dienst met geïntegreerde kunstmatige intelligentie voor analyse) en Azure Active Directory (identiteitsservice voor cloud-, hybride en on-premise-omgevingen).

Cyberark claimt de eerste in het securitycollectief van Microsoft te zijn op gebied van access security-oplossingen. 

Het hoofdkantoor van Cyberark staat in Petach Tikvah (Israël); andere kantoren bevinden zich in de VS, Europa, Azië en Japan. In Nederland heeft het bedrijf een vestiging in Amsterdam. Het biedt zijn diensten zowel direct als via partners aan. In de Benelux zijn dit onder meer de Belgische resellers Devoteam en Proximus en de Nederlandse resellers Kahuna en SecurIT.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners