Nieuws
14 augustus 2019

Security is niet gebaat met een vestingmuur

Het tegengaan van datalekken en het afweren van aanvallen is een dagtaak geworden voor bedrijven. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar de nieuwste beveiligingsoplossingen. Omdat de risiconiveaus zijn toegenomen en netwerken complexer zijn geworden, hebben beveiligingsleveranciers hun tools en services zelf ook moeten transformeren.

De security-markt is nog nooit zo competitief geweest als nu. Zonder twijfel hebben automatisering en andere technologische ontwikkelingen de aanpak veranderd, maar met cyberaanvallen die nog steeds regelmatig de krantenkoppen halen, is het ook duidelijk dat dit continue kat-en-muisspel niet snel zal ophouden. Heeft de industrie de antwoorden?

Aangezien de technologie zich de afgelopen jaren in een snel tempo heeft ontwikkeld, moesten bedrijven ook vacatures zien te vullen om deze ontwikkelingen in cloud, data en netwerken in goede banen te leiden. Dit geldt ook voor security. Digitalisering is een strategische prioriteit voor de meeste, vooruitstrevende bedrijven, maar houden hun eigen teams het tempo van verandering wel bij? 

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners