Nieuws
26 september 2019

Praktische toepassingen bij Wireshark Training.

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wireshark University EMEA kondigt een nieuwe vorm aan op het gebied van Network Analysis Training. Meestal was het standaard trainingsregime een standaardlezing, PowerPoint-gestuurde lezing en af en toe een “Lab / Oefening” om de monotonie te doorbreken. Het netto resultaat was dat studenten zichzelf gelukkig beschouwden als ze een klein deel van wat ze hadden meegemaakt, konden herinneren!
Als enige erkende Wireshark-trainingsacademie in Europa, officieel erkend door de Wireshark Foundation, heeft SCOS Software de trainingen uitgebreid met praktische voorbeelden! Onder leiding van deskundige instructeurs die hun jarenlange ervaring hebben omgezet in een praktische en op oplossingen gebaseerde praktijkgerichte training.

Gebruikmakend van open-source software zoals Wireshark, NMAP, Bro en C2 Cloud Command and Control-systeem in combinatie met geselecteerde, geavanceerde hardware tools worden de studenten nu de meest effectieve real-world oplossingen aangeboden. Voorbeelden van hardware-oplossingen die deel uitmaken van onze training zijn toonaangevende technologieën zoals ProfiShark, Catchwire, WaveXpert, WiFi PineApple, Plunder Bug, Software-defined Radio (SDR) technologie en tal van andere producten.

In de komende trainingen zullen praktische toepassingen behandeld worden:

07-11 October 2019 TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark
14-18 October 2019 Advanced Network/Security Analysis using Open Source Tools
21-25 October 2019 WiFi / 802.11 Network Analysis and Security

Verder biedt SCOS Training ook een gespecialiseerd leerplan dat is afgestemd op de unieke vereisten voor Law Enforcement en overheid / militaire organisaties, onderwezen door voormalige instructeurs voor militaire en Law Enforcement onderdelen.
Meer inlichtingen:
http://www.scos.training
http://www.tcpip.training
info@scos.nl

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners