Nieuws
09 maart 2020

WatchGuard neemt Panda Security over

WatchGuard Technologies, met het hoofdkantoor in Seattle, neemt Panda Security over, een Spaanse leverancier van geavanceerde endpointbeveiliging. WatchGuard richt zich voornamelijk op het midden- en kleinsegment met de belofte dezelfde beveiliging te bieden voor relatief lage prijzen waarover de grote multinationals kunnen beschikken. Ook consumenten behoren tot de doelgroep van de securityleverancier.

WatchGuards Europese hoofdkantoor staat in Den Haag. De onderneming is opgericht in 1996 en wereldwijd actief. Er werken wereldwijd meer dan zeshonderd mensen; de producten worden aan de man gebracht door zo’n negenduizend VAR’s. Wereldwijd zijn er tachtigduizend klanten.

Uit de groepstest van next generation firewalls door het vermaarde NSS labs in 2019 komt de firewall van WatchGuard (de Firebox M670 Firmware: 12.3 B589695) naar voren als uiterst betrouwbaar en met een lage total cost of ownership. Die lage tco en eenvoudige bediening/beheer hanteert WatchGuard als verkoopvoordelen.

Beide bedrijven zeggen dat de samensmelting een volledig portfolio van betaalbare beveiligingsproducten oplevert voor het lage en middensegment van de markt; hoewel WatchGuard ook klanten kent met tienduizenden medewerkers.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners