Nieuws
09 maart 2020

Na beurzen ook Computable Awards 2020 uitgesteld

De ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, die op 18 en 19 maart 2020 zouden plaatsvinden in Brussels Expo, zijn als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus uitgesteld naar 27 en 28 mei 2020. Tijdens deze ict-beurzen zou de uitreiking van de Computable Awards plaatsvinden. De uitreiking van deze jaarlijkse ict-prijzen worden nu ook uitgesteld naar de nieuwe beursdatum. Eind mei reikt de redactie in totaal vier prijzen uit.

Computable gebruikt sinds enkele jaren het Computable Café, dat plaatsvindt tijdens de vakbeurzen Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, als podium voor de uitreiking van de Computable Awards. Het gaat in totaal om vier prijzen: IT Person of the Year, IT Project of the Year, Tech Startup of the Year en Social Innovation of the Year.

Nu de ict-vakbeurzen zijn uitgesteld, besluit Computable om de prijsuitreiking van de awards ook naar de nieuwe beursdata te verplaatsen. Dit betekent dat de awards voor IT Person of the Year, IT Project of the Year en Social Innovation of the Year worden uitgereikt op woensdag 27 mei om 15:30 uur. De pitch battles, waarin de tien genomineerde startups strijden om de award voor Tech Startup of the Year, vinden plaats op donderdag 28 mei om 14:30 uur.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners