Nieuws
06 maart 2020

Belgische ict-vakbeurzen verplaatst naar eind mei

De Belgische ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020 zijn uitgesteld en vinden nu in plaats van half maart op 27 en 28 mei 2020 plaats. Beursorganisator Jaarbeurs verplaatst het evenement in verband met het coronavirus. Eerder had een aantal exposanten laten weten af te zien van deelname aan de beurs in Brussel.

De beurshallen van Brussels Expo blijven leeg op 18 en 19 maart. Op deze dagen stond de Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020 gepland. In verband met het risico op besmetting met en verspreiding van het coronavirus (Covid-19) heeft de organisatie gekozen om het event te verplaatsen naar 27 en 28 mei.

Ruim honderddertig exposanten zouden aanwezig zijn op Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020. Zij worden vandaag geïnformeerd over het uitstel. Er werden ongeveer vijfduizend bezoekers verwacht. De beursorganisatie is in handen van Jaarbeurs, onder meer eigenaar van Computable.

'De bezorgdheid rond de huidige situatie groeide zowel bij de exposanten als de organisatie', laat de organisatie weten. 'Een toenemend aantal exposanten liet weten mogelijks niet aanwezig te zullen zijn vanwege het coronavirus. Ook vanuit het bedrijfsleven kwamen steeds meer bevestigingen binnen dat er intern een verbod geldt om beurzen, congressen en evenementen te bezoeken.'

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners