Nieuws
29 mei 2020

EclecticIQ en PolyLogyx trekken samen ten strijde

EclecticIQ, specialist in cyber threat intelligence-technologie, bundelt de krachten met PolyLogyx, maker van threat detectie en respons technologie voor endpoints en cloud workloads. De twee bedrijven willen samen sneller cybersecurity-producten ontwikkelen.

PolyLogyx heeft veel ervaring op het gebied van endpoint-detectie en -respons. Dat komt goed te pas voor de ambitie van EclecticIQ om de invoering van ‘intelligence-led security’ te versnellen. Door samen te werken, kunnen de twee bedrijven de manier waarop veiligheidsanalisten bedreigingen detecteren, opsporen en aanpakken beter invullen.

Joep Gommers, ceo en medeoprichter van EclecticIQ: ‘Het is onze ambitie om de manier waarop threat intelligence fundamenteel wordt toegepast te herdefiniëren – veel verder dan enkel het gebruik van indicators of compromise. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in onze ambitieuze roadmap voor 2020.’

PolyLogyx zegt net als EclecticIQ te geloven in open en uitbreidbare technologieën die de rollen van threat hunter en incident responder binnen de organisatie verankeren. Beide bedrijven zijn voorstander van de standaarden STIX en TAXII. Daarnaast maakt PolyLogyx Endpoint Platform gebruik van OpenC2 voor responscommands tussen systemen. Er wordt al volop gewerkt om de PolyLogyx-teams in India en San Francisco in de organisatiestructuur van EclectiQ te integreren.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners