Nieuws
26 juni 2020

Kaspersky-ceo blikt terug op bomvolle Cebit-borrels

Eugene Kaspersky, ceo van beveiligingsspecialist Kaspersky, blikt in een recente blog terug op zijn bezoeken aan ict-beurs Cebit in Hannover. De ict-beurs, waarvan in 2018 de laatste editie werd georganiseerd, speelde een belangrijke rol in de groei van het Russische securitybedrijf. Kaspersky heeft wat oude foto’s opgescharreld en haalt anekdotes op.

Ceo’s zijn net mensen en gebruiken deze coronadagen om ook eens te reflecteren op zichzelf, de ontwikkeling van hun bedrijf en om wat spullen op te ruimen. Zo ook Eugene Kaspersky, ceo van security-bedrijf Kaspersky.

In een recente blog blikt hij terug op de inmiddels ter ziele gegane ict-beurs Cebit in Hannover. Waar hij na de val van de Sovjet-Unie in 1992 zijn ogen uitkeek naar het enorme aanbod van ict-spullenboel en software in ‘Het Westen’.

Kaspersky neemt ons mee naar een klein hoekje van de beursvloer in één van de grote hallen. Als jonge Rus legt hij er de eerste contacten voor wat later zal uitgroeien tot de securityspecialist waarvan het bedrijf zijn naam draagt.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners