Nieuws
15 juli 2020

Acronis lijft databeschermer DeviceLock in

De van oorsprong Singaporese back-up-specialist Acronis neemt het Amerikaanse DeviceLock over. Dit doet het bedrijf om dataverlies-preventie en controle over devices toe te voegen aan zijn cyberprotectie-portfolio. DeviceLock wordt hierdoor een dochteronderneming van Acronis. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

DeviceLoc biedt software om datalekken tegen te gaan en focust hierbij op grote ondernemingen en overheden over de gehele wereld. Het bedrijf geeft aan meer dan vier miljoen computers bij meer dan vijfduizend organisaties wereldwijd te beschermen. De onderneming is vooral actief in de markten finance, de medische en farmaceutische wereld, de overheid en defensie, maakindustrie en retail.

De software is ontwikkeld om datalekken bij de bron te stoppen. Met de aankoop wil Acronis naar eigen zeggen cyberprotectie van wereldklasse aan kunnen bieden. De technologie wordt geïntegreerd in het cyberplatform van Acronius, waardoor nieuwe diensten beschikbaar zijn via het klantenportaal.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners