Nieuws
14 augustus 2020

Check Point en Arrow komen met nieuw partnerprogramma

De van oorsprong Israëlische securityspecialist Check Point komt samen met partner Arrow Electronics met een nieuw partnerprogramma. Het programma biedt partners marketingondersteuning en flexibele financierings- en verbruiksmogelijkheden, ook krijgen klanten gemakkelijk en direct toegang tot de cloudoplossingen van Check Point.

Het Check Point Distribution Marketplace Program levert activatie, marketingondersteuning, flexibele financierings- en verbruiksmodellen aan partners en bouwt voort op het Partner Growth Program dat in januari werd geïntroduceerd om het succes van het verkoopkanaal verder te versnellen en te laten groeien.

Klanten maken steeds vaker gebruik van cloud-marktplaatsen om direct toegang te krijgen tot oplossingen en consumptiemodellen die zich aanpassen aan hun bedrijfsbehoeften. Tegelijkertijd hebben resellers behoefte aan nieuwe benaderingen voor het vinden en bereiken van nieuwe klantsegmenten voor die cloudoplossingen. Om aan deze wensen tegemoet te komen, werkte Check Point samen met Arrow in Europa om zijn verkoopkanaal in staat te stellen de beste cloudbeveiliging te bieden met snelle, eenvoudige en flexibele implementaties die worden ondersteund door een compleet scala aan expertise, zo stelt Check Point.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners