Nieuws
19 augustus 2020

Schneider kiest Fortinet voor ot- en iiot-beveiliging

Het Franse technologieconcern Schneider Electric gaat in zee met de Amerikaanse it-beveiliger Fortinet. Samen bieden ze klanten cyberbeveiligingsoplossingen die operational technology (ot)-netwerken beter moet beschermen. Speciale aandacht is er voor de beveiliging van industriële internet-of-things (iiot)-toepassingen.

Beide bedrijven zien hoe de it- en de ot-landschappen steeds meer raakvlakken krijgen. Plus hoe het groeiende aantal iot-apparaten invloed heeft op fabrieksomgevingen. Schneider Electric biedt energiemanagement- en automatiseringsoplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Het bedrijf merkt dat er onder klanten behoefte is aan een sterke cyberbeveiliging op alle niveaus.

Binnen de samenwerkingsovereenkomst zal Schneider Electric de firewalls, beveiligde toegang en andere veiligheidsoplossingen voor apparaten van Fortinet integreren in zijn eigen cyberbeveiligingsoplossingen. Daarbij is het de bedoeling dat er oplossingen op maat worden ontwikkeld voor specifieke industrieën en toepassingen.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners