Nieuws
13 oktober 2020

Kappa Data tekent distributiecontract met Arcserve

Distributeur Kappa Data breidt zijn gamma uit. Het bedrijf heeft een distributieovereenkomst gesloten met beveiliger Arcserve, aanbieder van data- en ransomwarebescherming.

Kappa Data wordt daarmee de value-added distributor voor Arcserve in heel de Benelux. ‘De kwaliteit van Arcserve's oplossingen is toonaangevend in de industrie als het gaat om de preventie van ransomware, dus het is niet meer dan normaal dat we met hen samenwerken’, zegt Patrick Casteels, managing partner bij Kappa Data. ‘Bedrijven in de Benelux hebben momenteel te maken met een scala aan steeds complexere cyberbedreigingen, naast de voor de hand liggende economische uitdagingen voor de it-industrie en daarbuiten.’

Uit een eigen onderzoek van Arcserve bij tweeduizend consumenten blijkt dat bijna zestig procent van hen liever geen zaken meer doet met een organisatie die het slachtoffer van een cyberaanval is geworden. Arcserve heeft vorig jaar zijn alliantie met het beveiligingsbedrijf Sophos nog versterkt om ai-gebaseerde anti-ransomware- en databeveiligingsoplossingen aan te bieden.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners