Seminar
19 maart | 11:00 - 11:45
Theater/Salle 09 Seminaries/Séminaires powered by Computable

Zeven waarschuwingssignalen voor projectfalen bij Smart City implementatie.

Slimme steden zijn een strategische keuze voor de toekomst, waarbij een antwoord wordt geboden op klimaat uitdagingen, bevolkingsgroei en urbanisatie. Het is een nieuw stadsmodel die nieuwe technologie omarmt, waarbij wordt gestreefd naar onderling verbonden data en informatiestromen die bijdragen tot een duurzame, comfortabele, aantrekkelijke en veilige samenleving.

Niet alle Smart City projecten zijn succesvol, 22% van de Smart City projecten falen. Uit onderzoek van 1715 Smart City projecten blijkt dat er zeven vroegtijdige waarschuwingssignalen zijn voor projectfalen bij Smart City implementaties.
Digital Transformation & Control
Spreker
Mw. Giselle Vercauteren
Mw. Giselle Vercauteren
Giselle heeft 30 jaar ervaring in informatietechnologie en change management in verscheidene sectoren op senior niveau. Digitale vernieuwing is haar grootste interesse, met de focus op de mens in de verandering. Transformatie slaagt dankzij de mensen in de verandering.

Giselle geeft informatica les aan Hogeschool Gent en geeft advies bij digitale bedrijfstransformaties. Giselle gelooft in de kracht van humor, begrip en passie.
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners