Whitepaper samenvatting

Uitdagingen overwinnen op de weg naar echte zakelijke mobiliteit

Uitdagingen overwinnen op de weg naar echte zakelijke mobiliteit

Enterprise Mobility is niet alleen gemak, het kan een krachtige motor zijn door het leveren van waarde voor een bedrijf. Door het toepassen van veilige bring-your-own-device (BYOD) programma’s kunnen bedrijven de effectiviteit, tevredenheid en het behoud van personeel verbeteren, terwijl kosten worden verlaagd.

Mobiele apps kunnen werknemers helpen om op een eenvoudigere wijze meer werk gedaan te krijgen, betere service te leveren aan klanten en betere resultaten te behalen voor de organisatie. Mobiele apps, diensten en processen kunnen er zelfs toe leiden dat een bedrijf beter kan concurreren op de markt.

Maar het is belangrijk om te weten dat mobility niet een eenmalig project is. Het is een journey die positieve impact kan hebben bij ieder afslag, maar er zijn minstens net zoveel uitdagingen op diezelfde weg. Van het beveiligen van bedrijfsinformatie tot het bieden van de juiste mobiele apps op de juiste manier en het reduceren van kosten en complexiteit van de volledige mobiele transformatie van het bedrijf.

Deze whitepaper onderzoekt de kansen en uitdagingen in iedere fase van de Enterprise Mobility reis. XenMobile, een complete enterprise mobility management-oplossing, helpt bedrijven bij het oplossen van problemen en het creëren van waarde naarmate zij door de verschillende fasen van hun enterprise mobility strategie lopen.

downloaden
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 30-03-2016
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Citrix Systems

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners