Whitepaper samenvatting

Locatieservices: brug tussen de digitale en de fysieke wereld

Locatieservices: brug tussen de digitale en de fysieke wereld

Het digitale landschap biedt ondernemingen uitstekende kansen om met bestaande technologie de productiviteit van werknemers te verhogen, de gebruikerservaring te verbeteren en kosten te besparen.

Mobiele apparaten hebben de manier waarop we ons werk en ons privéleven organiseren veranderd. Dat schept mogelijkheden om te kapitaliseren op het toenemende gebruik van mobiele apps. Ondernemingen kunnen mobiele apparaten en Bluetooth-technologie gebruiken om klanten en potentiële klanten aanbiedingen te doen, klanten en werknemers te helpen de weg te vinden in vestigingen of collega's, apparatuur en diensten te vinden.

Het implementeren van locatieservices kan echter problemen opleveren. IT moet mogelijk nieuwe technologieën en processen leren, omdat de meeste IT-organisaties weinig of geen ervaring hebben met dergelijke oplossingen. Voor sommige oplossingen moet IT is een speciale infrastructuur aanschaffen en beheren.

Het goede nieuws is dat veel organisaties al over de technologie beschikken die nodig is voor het implementeren van locatieservices. Bluetooth Low Energy (BLE) is meestal aanwezig op populaire iOS en Android-apparaten en het voldoet aan de accuratesse- en latencybehoeften voor diverse toepassingen. Ook Wi-Fi is nu overal beschikbaar, van grote ondernemingen tot openbare ruimtes.

Met gebruiksvriendelijke mobiele apps, cloudgebaseerd beheer, BLE en de onderliggende Wi-Fi-infrastructuur kunnen ondernemingen een brug slaan tussen de digitale en de fysieke wereld. Het resultaat is een verbeterde gebruikers-ervaring en efficiëntie, zowel voor IT als voor klanten en personeel.

downloaden
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 24-01-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: NetworkWorld & Aruba

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners